Αποφασισμένη να κινηθεί δυναμικά για την απόκτηση του Αντάμα Τραορέ εμφανίζεται από τα αγγλικά Μέσα η Τότεναμ.

Ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο σκοπεύει να ενισχύσει την μεσοεπιθετική γραμμή των «spurs», λίγες ημέρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της «Telegraph», ο 47χρονος Πορτογάλος τεχνικός έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Αντάμα Τραορέ, με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις μετά την κοινή τους παρουσία για τρία χρόνια στη Γουλβς.

Μάλιστα, όπως σημειώνεται, οι Λονδρέζοι είναι έτοιμη να καταθέσουν πρόταση ύψους 40 εκατομμυρίων λιρών για τον 25χρονο Ισπανό.

Το υπάρχον συμβόλαιο του Τραορέ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, με τους «λύκους» να φέρονται πρόθυμη να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκουαρδιόλα: «Δεν υπάρχει λόγος που φεύγω - Τίποτα δεν είναι αιώνιο, η αγάπη μου για τη Σίτι όμως είναι»

Μένει στη Λίβερπουλ και… ενισχύεται ο Σλοτ

«Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Κλοπ για το μέλλον του Σλοτ»

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τονάλι»

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τρούμπιν της Μπενφίκα

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!