Τη μοίρα της Τότεναμ άλλαξε η πρόσληψη του Αντόνιο Κόντε στις 2 Νοεμβρίου. Η ομάδα του Λονδίνου ήταν μέχρι τη δέκατη αγωνιστική στην ένατη θέση της Premier League έχοντας απολογισμό πέντε νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, αλλά όταν ο Ιταλός τεχνικός ανέλαβε τις τύχες της άλλαξαν όλα.

Υπό τη δική του καθοδήγηση τα «σπιρούνια» είχαν 17 νίκες, 5 ισοπαλίες και 6 ήττες και κατάφεραν να τερματίσουν στην τέταρτη θέση για να επιστρέψουν στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Είναι, δε, χαρακτηριστικό πως προ Κόντε η Τότεναμ είχε 1,5 βαθμούς με 0,9 γκολ υπέρ και 1,6 γκολ κατά ανά αγώνα, αλλά από τη στιγμή που ο 52χρονος προπονητής κάθισε στον πάγκο είχε 2 βαθμούς, με 2,1 γκολ υπέρ και 0,9 γκολ κατά ανά αγώνα.

Γι' αυτό, λοιπόν, όλοι οι παίκτες της Τότεναμ έχουν ζητήσει και με δημόσιες τοποθετήσεις να παραμείνει στη θέση του με κάθε κόστος εν όψει της επόμενης περιόδου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία της Premier League για τον μήνα Σεπτέμβριο η Μπράιτον!

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»