Στην Τότεναμ δεν έχουν σκεφτεί ούτε για μια στιγμή το ενδεχόμενο πώλησης του Χάρι Κέιν και μάλιστα ο Ζοσέ Μουρίνιο ανέφερε ότι δεν έχει συζητήσει καν με τον Άγγλο επιθετικό γιατί συνεχίζει τη δουλειά του με δεδομένο πως ο παίκτης θα παραμείνει κομμάτι του ρόστερ.

Ο Κέιν μπορεί ν' άφησε παν ενδεχόμενο ανοιχτό μετά τα ματς της Αγγλίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 τονίζοντας πως είναι μια πολύ δύσκολη ερώτηση για ν' απαντηθεί αυτή για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, όμως, στην ομάδα του είναι όλοι ξεκάθαροι.

Στην Τότεναμ ουδείς και για καμία στιγμή δεν έχει σκεφτεί το σενάριο πώλησής του, ενώ, ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχει κάνει καμία κουβέντα με τον παίκτη του διότι «δεν υπάρχει τίποτα να συζητήσουμε, θα είναι μαζί μας γιατί έχει ακόμα συμβόλαιο. Αν θέλει εκείνος να μου πει κάτι, να το κάνει, αλλά δεν έχει υπάρξει καμία κουβέντα».

Πηγή: england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκουαρδιόλα: «Δεν υπάρχει λόγος που φεύγω - Τίποτα δεν είναι αιώνιο, η αγάπη μου για τη Σίτι όμως είναι»

Μένει στη Λίβερπουλ και… ενισχύεται ο Σλοτ

«Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Κλοπ για το μέλλον του Σλοτ»

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τονάλι»

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τρούμπιν της Μπενφίκα

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!