Η Τότεναμ αναζητά έναν ποδοσφαιριστή για να ενισχύσει τη μεσαία της γραμμή, και όπως αποκαλύπτουν τα αγγλικά μέσα είναι έτοιμη να κάνει την κίνησή της για τον Μούσα Σισοκό.

Οι «spurs» φαίνεται πως έχουν προωθήσει την περίπτωση του παίκτη της Νιούκαστλ, αφού πρόκειται για μια δοκιμασμένη λύση με αρκετές εμπειρίες από το αγγλικό πρωτάθλημα. Συνεπώς, αν ο Γάλλος μετακομίσει στο Λονδίνο δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής.

Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός χαφ που θα δώσει έξτρα λύσεις στην ομάδα του, και θα του «λύσει» τα χέρια, δεδομένων των πάρα πολλών αγώνων σε Αγγλία και Ευρώπη.

Η Νιούκαστλ δεν διατίθεται να παραχωρήσει τον διεθνή μέσο χωρίς να προβάλει σθεναρή αντίσταση, αφού ζητά γύρω στα 40 εκατ. ευρώ, με την Τότεναμ να μην προσφέρει περισσότερα από 25 εκατ., ένα ιδιαίτερα σεβαστό ποσό αν αναλογιστούμε ότι ο Σισοκό είναι 27 ετών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σίρερ για Κωστούλα: «Πώς γίνεται ο Μαρινάκης να τον άφησε να πάει στην Μπράιτον;»

«Θα προτείνει και η Premier τιμωρίες για τη Σίτι, πιέζουν οι ομάδες για υποβιβασμό»!

Ο Μαντσίνι έβγαλε την ουρά του απ’ έξω: «Είναι προβλήματα της Σίτι, όχι δικά μου»!

«Έχει… σπεσιαλίστες στις εφέσεις το νομικό τμήμα της Μάντσεστερ Σίτι»

Άμεση επιστροφή του Ίσακ στο Λίβερπουλ λόγω προβλήματος τραυματισμού

Αποζημίωση ύψους 13,7 εκατ. ευρώ «ονειρεύονται» οι Ρουμάνοι για τη Στεάουα λόγω… Μάντσεστερ Σίτι

Στο στόχαστρο ο Μαντσίνι για τις παραβάσεις της Σίτι: Καταγγελία για «διπλό συμβόλαιο» που διπλασίαζε τον μισθό του!

Σκέψεις αποχώρησης από αρκετούς σταρ της Σίτι μετά την ενοχή της

Επιστολή του προέδρου της Μάντσεστερ Σίτι: «Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα αποδείξουμε την αθωότητά μας»

Λίβερπουλ: Σοβαρό ενδεχόμενο ο δανεισμός του Αραούχο να μετατραπεί σε κανονική μεταγραφή