Άρωμα... Αργεντινής στο «Τότεναμ Στάντιουμ».

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την Άστον Βίλα στην οποία τα «σπιρούνια» γνώρισαν την ήττα με 2-0 από την Άστον Βίλα, ένα ιδιαίτερο σκηνικό έλαβε χώρα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Συγκεκριμένα ο θρύλος της Τότεναμ και της εθνικής Αργεντινής, Οσβάλντο Αρντίλες, βράβευσε τον εν ενεργεία Παγκόσμιο πρωταθλητή με την «αλμπισελέστε» Κριστιάν Ρομέρο.

Θυμίζουμε ο Αρντίλες ότι αγωνίστηκε στην Τότεναμ σε 236 ματς ενώ πανηγύρισε και το Μουντιάλ του 1978 με την Αργεντινή στον τελικό απέναντι στην Ολλανδία στο «Μονουμεντάλ».



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία της Premier League για τον μήνα Σεπτέμβριο η Μπράιτον!

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»