Παρά την εξαιρετική εκκίνηση στη φετινή σεζόν, η συνέχεια για τον Ζοσέ Μουρίνιο στην Τότεναμ δεν ήταν ανάλογη και πλέον ο Πορτογάλος είναι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τον πάντα αξιόπιστο «Telegraph», η διοίκηση των «σπιρουνιών» είναι φανερά προβληματισμένη με την εικόνα και φυσικά τα αποτελέσματα της ομάδας το τελευταίο διάστημα, που την έχουν φέρει στην 9η θέση της βαθμολογίας και σε απόσταση όχι μόνο από την τετράδα, αλλά και από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Για αυτόν τον λόγο, τα επόμενα τέσσερα ματς κόντρα σε Βόλφσμπεργκερ, Μπέρνλι, Φούλαμ και Κρίσταλ Πάλας θεωρούνται «τελικοί» για τη διοίκηση, θεωρώντας ότι και λόγω των αντιπάλων, το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο είναι υποχρεωμένο να κάνει το «4 στα 4», παίρνοντας βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα.

Διαβάστε ακόμα:

Γουέστ Χαμ για σεντόνι, Τότεναμ για… σαλόνι


Ωστόσο, το ρεπορτάζ δεν σταματά σε αυτό το σημείο. Ο πρόεδρος της ομάδας, Ντάνιελ Λέβι, έχει ήδη βρει τον εκλεκτό του σε περίπτωση που αναγκαστεί σε διάδοχη λύση και αυτός είναι ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν της Λειψίας. Ο 33χρονος τεχνικός θεωρείται ως ο πλέον εξελίξιμος προπονητής, συνδυάζοντας τον ενθουσιασμό της ηλικίας του, με την εμπειρία που έχει πλέον σε πολύ υψηλό επίπεδο, αλλά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 είναι ένα εμπόδιο. Άλλωστε, και ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα αποχωρήσει στη μέση της σεζόν, αφού και η Τσέλσι φάνηκε να εξετάζει την περίπτωσή του, μετά την απόλυση του Φρανκ Λάμπαρντ.

O Ζοσέ Μουρίνιο έχει βρεθεί στον πάγκο της Τότεναμ 75 φορές, έχοντας 39 νίκες, 15 ισοπαλίες και 21 ήττες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube