Με την αναζήτηση προπονητή στην Τότεναμ να συνεχίζεται, ένα δημοσίευμα της αγγλικής «Independent» ήρθε για να αποκαλύψει ότι ο Ελληνοαυστραλός, Άγγελος Ποστέκογλου, βρίσκεται ψηλά στη λίστα των Λονδρέζων!

Με τις διαθέσιμες επιλογές για τη διοίκηση της Τότεναμ να μειώνονται μετά την απόφαση του Σλοτ να παραμείνει στον πάγκο της Φέγενορντ, ο νυν προπονητής της Σέλτικ κερδίζει ολοένα και περισσότερους πόντους στη... μάχη για το ποιος θα διαδεχθεί τον Αντόνιο Κόντε.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, στην Τότεναμ υπάρχει η αίσθηση ότι ο Ποστέκογλου είναι διατεθειμένος να αφήσει τους πρωταθλητές Σκωτίας έτσι ώστε να μετακομίσει στην αγγλική πρωτεύουσα για χάρη της ομάδας τους, ενώ η περίπτωσή του είναι σαφώς ευκολότερη σε σύγκριση με αυτές των επίσης υποψηφίων, Λουίς Ενρίκε, Νάγκελσμαν και Αμορίμ.



Ο Ποστέκογλου βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Σέλτικ από το καλοκαίρι του 2021, οδηγώντας τη στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων και δύο σκωτσέζικων League Cup!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»

Το πρώτο μήνυμα του Πεπ για την ενοχή της Σίτι: «Να ξέρετε ότι είμαι εδώ για εσάς»!

Ρόι Κιν: «Αν ήμουν παίκτης της Σίτι, θα πετούσα τα μετάλλια μου στα σκουπίδια»

Οι υπάλληλοι στον οργανισμό της Σίτι έλαβαν… καθησυχαστικό μήνυμα εν μέσω των καταιγιστικών εξελίξεων

Αμήχανος και αμίλητος ο CEO της Μάντσεστερ Σίτι σε βροχή ερωτήσεων για τις οικονομικές παραβάσεις των «πολιτών»