Τι κι αν η πρόσληψη του Άγγελου Ποστέκογλου αντιμετωπίστηκε με… σκεπτικισμό από τους φίλους (και μη) της Τότεναμ. Η εκκίνηση της ομάδας του Ελληνοαυστραλού τεχνικού όχι μόνο τους έχει διαψεύσει ευχάριστα αλλά είναι και ιστορική!

Το Σάββατο (7/10) τα «σπιρούνια» πήραν ακόμα μία νίκη, επικρατώντας 1-0 στην έδρα της Λούτον, παρότι αγωνίστηκαν όλο το δεύτερο ημίχρονο με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπισούμα. Έτσι, έφτασαν τους 20 βαθμούς σε οκτώ αγωνιστικές, όντας μόνοι πρώτοι (με αγώνα περισσότερο) και αήττητοι (6Ν-2Ι).

Αυτό συνιστά και το καλύτερο ξεκίνημα της Τότεναμ μετά τη σεζόν 1960-61, όταν είχε αρχίσει με οκτώ σερί νίκες!

Να σημειωθεί ότι ιστορικά στην Premier League και με εξαίρεση την Άστον Βίλα το 1999, καμία άλλη ομάδα δεν τερμάτισε εκτός πρώτης τετράδας έχουσα ξεκινήσει με αυτήν τη συγκομιδή στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»

Το πρώτο μήνυμα του Πεπ για την ενοχή της Σίτι: «Να ξέρετε ότι είμαι εδώ για εσάς»!

Ρόι Κιν: «Αν ήμουν παίκτης της Σίτι, θα πετούσα τα μετάλλια μου στα σκουπίδια»

Οι υπάλληλοι στον οργανισμό της Σίτι έλαβαν… καθησυχαστικό μήνυμα εν μέσω των καταιγιστικών εξελίξεων

Αμήχανος και αμίλητος ο CEO της Μάντσεστερ Σίτι σε βροχή ερωτήσεων για τις οικονομικές παραβάσεις των «πολιτών»