Μια νέα υπόθεση περί μεταβίβασης μετοχών αγγλικού συλλόγου φαίνεται να βγαίνει στο φως, αυτή τη φορά από Μέσα του Ιράν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε η πορτογαλική A bola, ο Ιρανός μεγιστάνας, Ζαμ Ναζαφί, σκέφτεται να προχωρήσει στην αγορά της Τότεναμ, έχοντας μάλιστα σκοπό να ντύσει στα λευκά και τον συμπατριώτη του Μεχντί Ταρεμί.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η προσφορά που ετοιμάζει να καταθέσει ο Ναζαφί, απέχει αρκετά από το ποσό που ζητά ο νυν ιδιοκτήτης των «σπιρουνιών» ωστόσο οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε έναν καλό δρόμο ώστε να βρεθεί μέση λύση.

Αξίζει να σημειωθεί ο Ασιάτης επιχειρηματίας, ο οποίος έχει επίσης αμερικανική υπηκοότητα, είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου των Φοίνιξ Σανς, ενώ κατέχει και μερίδιο μετοχών στην ομάδα της McLaren στη Formula 1.

Ο Ταρεμί από την άλλη αγωνίζεται στην Πόρτο από το καλοκαίρι του 2020 έχοντας μέχρι σήμερα καταγράψει συνολικά 130 συμμετοχές σημειώνοντας 69 γκολ και το συμβόλαιο του λήγει το 2024.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία της Premier League για τον μήνα Σεπτέμβριο η Μπράιτον!

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»