Ως την επιθυμητή λύση για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Τότεναμ χαρακτηρίζει σημερινό δημοσίευμα στο «Sky Sports» τον Άνγκε Ποστέκογλου.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η διοίκηση των «σπιρουνιών» φέρεται να έχει προκρίνει τον ομογενή προπονητή της Σέλτικ έναντι των άλλων υποψήφιων για την διαδοχή του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο τους.

Ο Ποστέκογλου έχει κερδίσει 82 από τα 112 παιχνίδια που έχει καθοδηγήσει τους Κέλτες και ετοιμάζεται για να κάνει τρεμπλ την φετινή σεζόν, έχοντας μπροστά του τον τελικό Κυπέλλου με αντίπαλο την Καλεντόνιαν Θιστλ.

Με το διοικητικό συμβούλιο της Τότεναμ να βλέπει στο πρόσωπό του τον άνθρωπο που θα ανοικοδομήσει τον λονδρέζικο σύλλογο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ακέφαλη» και… αποκλεισμένη από το Κύπελλο η Γιουνάιτεντ, τεράστια επιτυχία για την Μπράιτον!

Κουράστηκε για την πρόκριση η Γουέστ Χαμ, ζημιά για Μαυροπάνο που αποχώρησε με φορείο

Άρσεναλ των… στημένων, διέλυσε την Πόρτσμουθ με χατ-τρικ Μαρτινέλι και τρία γκολ από κόρνερ!

Πρόκριση με ανατροπή και τριάρα για την «ψυχωμένη» Λιντς

Λίβερπουλ: Χάνει τον Μπράντλεϊ για όλη τη σεζόν!

Συγκινητικές στιγμές μετά την επική πρόκριση της Μάκλσφιλντ: Στα αποδυτήρια οι γονείς παίκτη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Με πεντάρα και ξέσπασμα στο φινάλε, η έναρξη της εποχής Ροσένιορ στην Τσέλσι

Πέταξε εκτός την Τότεναμ η Άστον Βίλα και έδωσε συνέχεια στις μέρες αγωνίας του Φρανκ…

Το Κύπελλο Αγγλίας είχε 117 χρόνια να δει τέτοιο «μπαμ», όπως αυτό που έκανε η Μάκλσφιλντ!

Ματς - έπος στο Νιούκαστλ, πρόκριση για τις «καρακάξες» που ισοφαρίστηκαν στο 120', αλλά πέρασαν στα πέναλτι!