Με την Ευρώπη να... τελειώνει ελέω Ντινάμο Ζάγκρεμπ και την Τότεναμ να κινδυνεύει να μείνει εκτός τετράδας ξανά, δεν αποτελεί έκπληξη το ότι οι οπαδοί των Λονδρέζων είναι απογοητευμένοι από την ομάδα τους και τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Σύμφωνα μάλιστα με έρευνα του Athletic, το 54,32% των φίλων των «σπερς» θα ήθελαν να δουν άλλον προπονητή στον πάγκο του χρόνου τέτοια εποχή!

Ο μοναδικός που ξεπερνά τον «Special One» είναι ο Στιβ Μπρους της Νιουκάστλ, ο οποίος συγκεντρώνει μονάχα το 25% των προτιμήσεων των οπαδών της ομάδας του.

Από την άλλη, συντριπτικά υπέρ είναι τα ποσοστά για τους Κάρλο Αντσελότι (Έβερτον, 98,67%), Γιούργκεν Κλοπ (Λίβερπουλ, 98,42%), Μαρσέλο Μπιέλσα (Λιντς, 98,13%), Πεπ Γκουαρδιόλα (Μάντσεστερ Σίτι, 97,40%) και Μπρένταν Ρότζερς (Λέστερ, 96,44%).

Το 75,73% των φιλάθλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψήφισε υπέρ του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ενώ αρκετά χαμηλά ποσοστά, κάτω του 50%, συγκέντρωσαν οι Ρόι Χόντζον (Κρίσταλ Πάλας) και Σαμ Άλαρνταϊς (Γουέστ Μπρομ).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκουαρδιόλα: «Δεν υπάρχει λόγος που φεύγω - Τίποτα δεν είναι αιώνιο, η αγάπη μου για τη Σίτι όμως είναι»

Μένει στη Λίβερπουλ και… ενισχύεται ο Σλοτ

«Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Κλοπ για το μέλλον του Σλοτ»

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τονάλι»

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τρούμπιν της Μπενφίκα

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!