Η Τότεναμ έχει κλείσει ουσιαστικά τον Ιβάν Πέρισιτς, ο οποίος αποχωρεί από την Ίντερ και ετοιμάζεται να βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο με τους «σπερς». Παρόλα αυτά, δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που θέλει να πάρει ο Αντόνιο Κόντε από την πρώην ομάδα του.

Συγκεκριμένα, τα ιταλικά Μέσα αναφέρουν πως ο Αλεσάντρο Μπαστόνι αποτελεί τον μεγάλο στόχο του Κόντε και της Τότεναμ για το ερχόμενο καλοκαίρι. Πρόκειται για έναν στόπερ που αποτελεί τον μελλοντικό ηγέτη της εθνικής Ιταλίας, ενώ και η Ίντερ θέλει να χτίσει την ομάδα πάνω του.

Οι «νερατζούρι» απέκτησαν τον Μπαστόνι από την Αταλάντα το καλοκαίρι του 2017 με το ποσό των 31 εκατ. ευρώ, ενώ από τότε ο 23χρονος αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός μετράει 118 εμφανίσεις (με 3 γκολ και 8 ασίστ).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία της Premier League για τον μήνα Σεπτέμβριο η Μπράιτον!

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»