Ο Νίκι Λάουντα πρόσφερε τα τελευταία χρόνια την εμπειρία και τη γνώση του στη Mercedes. Το αφεντικό της ομάδας, Τότο Βολφ, μίλησε για την απώλεια του θρύλου της Formula 1 και την τεράστια αλλά και πολυεπίπεδη προσφορά του.

«Ο Νίκι θα είναι για πάντα ένας από τους σπουδαιότερους θρύλους στο σπορ μας. Συνδύαζε ηρωισμό, ανθρωπιά και ειλικρίνεια, μέσα και έξω από το πιλοτήριο. Ο θάνατός του δημιουργεί κενό στη Formula 1. Δεν χάσαμε απλώς έναν ήρωα, που έκανε το μεγαλύτερο come-back που έχουμε δει ποτέ, αλλά και έναν άνθρωπο που έφερε γνώση και ρεαλισμό στη σύγχρονη Formula 1. Θα μας λείψει ως η φωνή της κοινής λογικής. Η ομάδα μας έχασε έναν φάρο. Ως μέλος της Mercedes τα τελευταία εξίμισι χρόνια ήταν ωμά ειλικρινής και πάντα πιστός. Ήταν προνόμιο για μένα να συνεργάζομαι μαζί του και είδα πόσο μεγάλη συμβολή είχε στις επιτυχίες της ομάδας. Όποτε μιλούσε έφερνε μια ενέργεια που κανείς δεν μπορεί να μιμηθεί», ανέφερε.

«Νίκι, απλά είσαι αναντικατάστατος. Δεν θα υπάρξει άλλος σαν εσένα. Ήταν τιμή μου να σε αποκαλώ πρόεδρο και προνόμιό μου να σε θεωρώ φίλο μου», κατέληξε στο μήνυμά του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χάμιλτον: «Ήταν μια δύσκολη σεζόν, αλλά ξέρω ότι έχουμε καλύτερες στιγμές μπροστά μας με τη Ferrari»

Νόρις: Δεν έβγαλε το κράνος του για αρκετή ώρα καθώς είχε πλαντάξει στο κλάμα!

Συγκινημένος Νόρις: «Νόμιζα ότι δεν θα κλάψω αλλά έκλαψα, τώρα καταλαβαίνω πώς αισθάνεται ο Μαξ»

Πανηγύρισε με «donuts» την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Λάντο Νόρις!

Η «χρυσή βίβλος» των παγκόσμιων πρωταθλητών της Formula 1: Πρώτος τίτλος για Νόρις

Ο Φερστάπεν έψαξε νέο θαύμα, αλλά ο Παγκόσμιος Νόρις έγραψε ιστορία στη Formula 1!

Ποινή στον Τσουνόντα που «πέταξε» εκτός πίστας τον Νόρις

Η Άνα Ντε Άρμας στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι-Η συνάντηση με τον Χάμιλτον

GP Άμπου Ντάμπι: Νόρις, Φερστάπεν και Πιάστρι κυνηγούν τον τίτλο που τους περιμένει στην... καρό σημαία!

«Δεν έχω λόγια να εκφράσω πώς νιώθω»: Απαρηγόρητος ο Χάμιλτον μετά τον τρίτο σερί αποκλεισμό του από το Q1!