Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «eviazoom», ένα λεωφορείο που βρισκόταν στο Λιμεναρχείο της Χαλκίδας, μετέφερε περίπου 30 οπαδούς, οι οποίοι είδαν να περνάει από το σημείο που βρίσκονταν ένας 20χρονος.
Οι οπαδοί ανάγκασαν τον οδηγό να σταματήσει το λεωφορείο, βγήκαν έξω και άρχισαν να χτυπούν το νεαρό φίλαθλο, ενώ πιθανόν του πέταξαν και τούβλα, με αποτέλεσμα ο νεαρός να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και να πέσει αιμόφυρτος στον δρόμο.
Μάλιστα, δεν σταμάτησαν εκεί, αφού χτύπησαν κι ένα 40χρονο, τραυματίζοντός τον ελαφρά, όταν αυτός πήγε να βοηθήσει το νεαρό και, αφού πέταξαν και δακρυγόνα, εξαφανίστηκαν.
Ο 20χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Χαλκίδας και η αστυνομία βρίσκεται στην αναζήτηση των δραστών.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης