Έντονη ήταν η δυσαρέσκεια του Ιγκόρ Τούντορ, από την απόδοση των παικτών του «δικεφάλου του Βορρά» και για αυτό το λόγο τα «έχωσε» στους παίκτες του στην ανάπαυλα του παιχνιδιού της Θράκης.

Ο Κροάτης, παρά το γεγονός πως η ομάδα του βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 1-0 σε εκείνο το σημείο του παιχνιδιού, μπήκε στα αποδυτήρια, όπου σύμφωνα με τη «Metrosport» τα έψαλε στους παίκτες του.

«Είναι ανεπίτρεπτη η εικόνα της ομάδας στο πρώτο μέρος. Τι θέλετε; Να με ξεφτιλίσετε στον κόσμο; Αν συνεχίσετε έτσι θα χάσουμε. Άλλα λέμε και άλλα κάνουμε» φαίνεται να είπε στους παίκτες του ο Τούντορ.

Παράλληλα και ο Τζαβέλλας προσπάθησε να βάλει μυαλό στους συμπαίκτες του, λέγοντας τους: «Πρέπει να ξυπνήσουμε. Δεν είναι αυτή εικόνα που δείχνουμε. Θα ξεφτιλιστούμε δημόσια»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πινέδα: «Δουλεύουμε όλοι μαζί, νικάμε όλοι μαζί και συνεχίζουμε όλοι μαζί»

Νίκολιτς: «Ίσως χρησιμοποιώ τον Λιούμπιτσιτς περισσότερο στα άκρα - Η Σαμσουνσπόρ είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος»

Μουκουντί: «Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο - Ελπίζω να βρίσκομαι εδώ ξανά στα 200 παιχνίδια με την ΑΕΚ»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τις νίκες ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και την απώλεια του Παναθηναϊκού

Βαρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική η πρώτη εκτίμηση για Γκατσίνοβιτς!

Απάντησε στον Ροζ ο Λόβρεν: «Ποιος είπε ότι θα σήκωναν τη σημαία στο γήπεδό μας; Ποτέ!»

Κετσετζόγλου: «Σε διαρκή άνοδο η ΑΕΚ - Μοναδική κακή στιγμή ο τραυματισμός του Γκατσίνοβιτς»

Αθανασίου: «Πρέπει να ξεριζωθεί αυτή η νοοτροπία από τον Παναθηναϊκό - Eυκαιρία να πάρουν μηνύματα κάποιοι παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Θα ήθελαν και άλλοι να κάνουν όσα ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπορούν…»

Νίκολιτς: «Ήμασταν πολύ καλοί στο παιχνίδι, το μυαλό μας τώρα στη Σάμσουνσπορ - Δεχθήκαμε ένα ανεπίτρεπτο γκολ»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.