Μεγάλη καρδιά έδειξε η Νταρουσάφακα, καθώς κυνηγούσε για τρία δεκάλεπτα την Αναντολού Εφές, αλλά στο τέταρτο έκανε την ολική ανατροπή και πήρε τη νίκη με 88-85, σε εξ αναβολής ματς για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Κορυφαίος για την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ ήταν ο Γουοναμέικερ με 22 πόντους και 10 ασίστ, με τον Άντερσον να κάνει επίσης νταμπλ-νταμπλ με 17 πόντους και 11 ριμπάουντ και τον Κλάιμπερν να προσθέτει άλλους 15 πόντους.

Από την ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς, η οποία μετράει δύο σερί ήττες και στο ματς για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου υποδέχεται την Μπεσίκτας, πρώτος σκόρερ ήταν ο Ερτέλ με 25 πόντους και 7 ασίστ, με τον Ντάνστον να είχε 18 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 28-25, 47-57, 70-71, 88-85

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άνετη πρεμιέρα στην Αδριατική Λίγκα για την Παρτίζαν

Λύγισε την Τράμπζονσπορ και έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα η Μπεσίκτας

Μπράιαντ: Από το χειρουργείο στα διαδοχικά βραβεία MVP – «Δεν ήξερα αν θα επέστρεφα ξανά στο ίδιο επίπεδο»

Πρόστιμο στον Κάρσεν Έντουαρντς επέβαλε η Ζάλγκιρις: «Η συμπεριφορά του δεν συνάδει με τις αξίες του συλλόγου»

Με προπονητή τον Κώστα Βασιλειάδη: Το προφίλ της Νέφτσι Μπακού, πρώτης αντιπάλου της Μυκόνου Betsson στην Ευρώπη

Με μία απουσία ο Ηρακλής στην ευρωπαϊκή του πρεμιέρα

Ζάλγκιρις: Βρέθηκε να οδηγά ενώ είχε πιει ο Έντουαρντς στο Κάουνας

Ιφί με σπουδαίο buzzer beater υπέγραψε την απόδραση της Παρί από την έδρα της Λε Μαν

Δέχθηκε κατοστάρα από τη Μούρθια και γνώρισε την πρώτη ήττα στη σεζόν η Μπαρτσελόνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Καθάρισε» τη Χάποελ Ιερουσαλήμ και έκλεισε ραντεβού στον τελικό με τη Χάποελ Τελ Αβίβ