Αρνητικά σχόλια προκάλεσε μια ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη από τις διακοπές της στους Παξούς, όπου καυτηρίαζε το γεγονός ότι αρκετά εστιατόρια ήταν κλειστά το μεσημέρι της Κυριακής.

«Έχω πάθει σοκ εδώ! Όλα τα ταβερνάκια-εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα… Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει. Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί… Τέλος πάντων, από ό,τι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούσαν αυτή την ώρα και φάγαμε», έγραψε στο Instagram προκαλώντας κύμα οργής.

Αρκετοί υπενθύμισαν στη γνωστή influencer πως αρκετά καταστήματα στο νησί έκλεισαν λόγω του ισχυρού καύσωνα. «Κύρα Τούνη, έχετε δουλέψει ποτέ εστίαση; Να είστε σερβιτόρα με 43 βαθμούς έξω ! Δεν δουλεύει όλος ο κόσμος με κλιματισμό ούτε πλασάρει τάχα τιμολόγια για στορυ. Ντροπή. Πάρτε τους ινφλουένσερ σας!», ανέφερε ένα από τα πολλά tweet εναντίον της.

Μάλιστα, μετά τη συγκεκριμένη ανάρτηση πολλοί έσπευσαν να πάρουν πίσω το follow που έκαναν στην Ιωάννα Τούνη στο Instagram και ήδη ο λογαριασμός της, που είχε ξεπεράσει τους 800.000 ακόλουθους, μετρά πολλές απώλειες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τρελό γλέντι στο σπίτι Χατζηπαναγιώτη- Σταυροπούλου για τα γενέθλιά του

Μπόσνιακ: Η Μπεκατώρου της είπε οτι πάνε σε πάρτι μασκέ και δείτε τι έγινε

Τα 4 ζώδια που τους αρέσει να φλερτάρουν αλλά ποτέ δεν απατούν

Επική στιγμή στην Αφρική! Η Παναγιώταρου χορεύει με Μασάι το «Μασάι» της Έλλης Κοκκίνου

Ιωάννα Τούνη: 4 χρόνια χωρίς τη μητέρα της και η συγκινητική ανάρτηση που ραγίζει καρδιές

Ελένη Τσολάκη: Η φωτό που ανακάλυψε στο πατρικό και αναρωτήθηκε τι σκεφτόταν όταν έκανε αυτό το μαλλί

Σοφία Καρβέλα: «Αυτή είμαι εγώ πριν ο κόσμος φροντίσει να μου δείξει ότι ήμουν πολύ παχουλή και πολύ συνηθισμένη»

Δανάη Μπάρκα: Δεν πάει το μυαλό σας τι αγόρασε κι είναι ενθουσιασμένη (δεν έχει σχέση με τον γάμο)

Παναγιώταρου: Ταϊζει ένα μωρό καμηλοπάρδαλη με μπιμπερό στην πιο memorable στιγμή της στην Κένυα

Πηνελόπη Πλάκα: Δείτε με ποια ελληνικά νησιά συνέκρινε τη Ζανζιβάρη και μας άφησε άφωνους