Δύσκολη αποστολή αναμένεται να έχει ο Ολυμπιακός στην έδρα του Χολαργού, καθώς κάθε ματς μακριά από το ΣΕΦ έχει κινδύνους, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Αξέλ Τουπάν.

Αναλυτικά το blog του Αξέλ Τουπάν στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας!

Η εβδομάδα ξεκίνησε καλά για εμάς, με νίκη επί της Κhimki! Ήταν πολύ σημαντικός αγώνας για εμάς, γιατί ήταν εντός έδρας και έπρεπε οπωσδήποτε να τον κερδίσουμε.

Η Khimki, η οποία είναι καλή ομάδα, παλεύει για την είσοδό της στα πλέι οφ και αυτό το στοιχείο την καθιστά επικίνδυνη για τους αντιπάλους της. Εμείς, όμως, μπορέσαμε κυρίως χάρη στην καλή άμυνα να πάρουμε τους δύο βαθμούς που τόσο πολύ θέλαμε.

Χθες είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και σήμερα θα προετοιμαστούμε για την αναμέτρηση με τον Χολαργό. Δεν παίζουμε στο σπίτι μας και όπως είδαμε και την προηγούμενη εβδομάδα στο ματς με τον Προμηθέα στην Πάτρα, ποτέ δεν είναι εύκολα τα εκτός έδρας παιχνίδια.

Επιπλέον, ο χρόνος προετοιμασίας μας είναι μικρός, όμως, θα δουλέψουμε ώστε να είμαστε έτοιμοι να πάρουμε τη νίκη. Είμαι σίγουρος πως αν ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή θα τα καταφέρουμε.

Από ‘κει και πέρα, όπως προανέφερα, χθες είχαμε ρεπό, όμως, εγώ πέρασα μεγάλο μέρος της μέρας μου στο γήπεδο. Δούλεψα με στόχο να βελτιώσω το παιχνίδι μου και να βρω λίγο ρυθμό. Δούλεψα πάνω στο σουτ και την τεχνική μου.

Επίσης, πήγα μια βόλτα στην Βουλιαγμένη και περπάτησα στην παραλία. Ήταν πολύ όμορφα και πολύ ήσυχα. Ήταν κάτι που πραγματικά απόλαυσα.

Με εκτίμηση
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πολυτιμότερες της 19ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ γυναικών Πρινς, Δαμουλάκη

Γιαννόπουλος: «Ευκαιρία για εμάς το Final 8 του Κυπέλλου»

Το «Μουσείο ΑΕΚ Ηρακλείου-Iraklio Eagles» βράβευσε τους Σάκοτα και Χαραλαμπόπουλο

Αμφίβολος για το F8 ο Ντίμσα

Παπανικολάου: «Για εμάς δεν υπάρχει κάτι πέρα από το παιχνίδι με την ΑΕΚ - Πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι»

Καντέρ: «Θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό, αλλά όχι μέχρι να απολυθεί ο Αταμάν»

Ζέρβας: «Σέβεται την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός - Απώλεια ο Ντόρσεϊ, την τελευταία στιγμή για Μόρις-Μιλουτίνοφ»

Πετρίδης: «Επιβάλλεται να αλλάξει πράγματα ο Παναθηναϊκός - Δεν είναι άμοιροι ευθυνών οι παίκτες για το κάζο με Κολοσσό»

Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός ζει μέσα από την κατάκτηση τίτλων - Απόλυτος σεβασμός στην ΑΕΚ»

Χέιζ-Ντέιβις: «Να αποκτήσουμε χημεία όσο πιο γρήγορα γίνεται - Ένιωσα ότι το κεφάλαιο Φενέρ έκλεισε για εμένα»