Εξελίξεις για τους δύο στρατιωτικούς αναμένονται εντός της ημέρας, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ από την Αδριανούπολη, στον απόηχο της Συνόδου της Βάρνας, όπου οι Ευρωπαίοι, με προεξάρχοντα τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ζήτησαν από τον Ταγίπ Ερντογάν την απελευθέρωσή τους πριν από το Πάσχα.

Σύμφωνα με τον υπάρχοντα προγραμματισμό, οι δικηγόροι του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη, θα επισκέπτονταν την Παρασκευή τον εισαγγελέα, για τα «επόμενα βήματα» όσον αφορά την προφυλάκιση των δύο νέων, δηλαδή αν θα παραμείνουν ή όχι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης.

Ωστόσο πληροφορίες από δύο διαφορετικές πηγές που προέρχονται από την Αδριανούπολη δηλώνουν ότι η επίσκεψη αυτή πιθανόν να γίνει σήμερα Τρίτη, εντός των επομένων ωρών, κάτι που καταδεικνύει μια επίσπευση της διαδικασίας.

Σημειώνεται ότι αυτό δεν συνιστά αποφυλάκιση των στρατιωτικών, αλλά αν οι πληροφορίες ευσταθούν, θα πρόκειται για ένα θετικό βήμα.

Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εορτολόγιο: Μεγάλη γιορτή σήμερα 8 Νοεμβρίου – Ποιοι γιορτάζουν

43ος Αυθεντικός Μαραθώνιος: Ποιοι δρόμοι κλείνουν σήμερα Κυριακή – Αλλαγές σε μετρό και τραμ

Σοκ στην Πολωνία μετά τον θάνατο 6 ανθρώπων και τον τραυματισμό 16 στο μακελειό της Κρακοβίας

Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Το διπλωματικό παρασκήνιο πίσω από τη δήλωση Φιντάν - Επόμενο κρας τεστ σε Κάρπαθο

Καιρός: Βροχές, κρύο έως -2 βαθμούς και άνεμοι 7 μποφόρ – Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Κηφισός: 68χρονη παρασύρθηκε από μοτοσικλετιστή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. – Τραυματίστηκαν και οι δύο

Πολωνία: Τρεις νεκροί εντοπίστηκαν στο σπίτι του δράστη της επίθεσης στην Κρακοβία

Τραγωδία στον Σαρωνικό: Νεκρός 52χρονος ναυτικός μετά από πτώση στη θάλασσα

Ισραήλ: Ο Χέρτζογκ επέλεξε τον Γκάντι Άιζενκοτ, αντίπαλο του Νετανιάχου, για τον σχηματισμό κυβέρνησης

Κρακοβία: Στο όχημά του δράστη εντοπίστηκαν όπλα και πυρομαχικά