Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε το Nations League η Γαλλία.

Στο πρώτο παιχνίδι του Ζινεντίν Ζιντάν ως ομοσπονδιακού τεχνικού, οι «τρικολόρ» έφυγαν με δύσκολο διπλό (1-0) από την Τουρκία.

Ένα γκολ του Εμπαπέ στο 54’ (με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή έπειτα από ασίστ του Ολίσε) αποδείχθηκε αρκετό για τους φιλοξενούμενους.

Γιατί ο σταρ της Ρεάλ αποχώρησε μεν τραυματίας λίγα λεπτά αργότερα, αλλά και χωρίς αυτόν (και παρά την πίεση της ομάδας του Μοντέλα στο τέλος) οι Γάλλοι προστάτευσαν ως τη λήξη το προβάδισμά τους.

Την ίδια ώρα στο γ’ γκρουπ δυναμικότητας η Κύπρος πάλευε, αλλά δεν κατάφερε τελικά ν’ αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στο Μαυροβούνιο. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου προηγήθηκε με ωραίο σουτ του Έντουαρντς (ο οποίος σκόραρε στο ντεμπούτο του) ωστόσο δεν το χάρηκε πολύ.

Μερικά λεπτά αργότερα (στο 64’) ο Κρστοβιτς ισοφάρισε για τους γηπεδούχους και λίγο πριν το φινάλε (στο 86’) ο Όσμαγιτς έκανε την ανατροπή και τους έδωσε τη νίκη με 2-1.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιβλητικό Βέλγιο στη Ρώμη – Ίσακ και Γκιόκερες «καθάρισαν» για τη Σουηδία

Ταμπάκος: «Σημαντική η διαχείριση των παικτών λόγω των συνεχόμενων αγώνων - Ανοιχτή η τριάδα στην άμυνα»

«Πάτησε» Γερμανία για τη νέα δοκιμασία η Εθνική ομάδα – Βίντεο του bwinΣΠΟΡ FM

Απόδραση από τη Γεωργία σε... νεκρό χρόνο για τη Βόρεια Ιρλανδία - Καθάρισε τη Λετονία η Αρμενία

Αποθεώνουν Μαρίν στη Ρουμανία: «Ξεχωρίζει στην ΑΕΚ»

«Μάγκες πάμε δυνατά, πάμε όλοι μαζί»: Η ηγετική ομιλία του Παυλίδη πριν το ματς με τη Σερβία

Όλοι περίμεναν το σινιάλο του Κλοπ: Μια κίνηση και ο απόλυτος συγχρονισμός για το πρέσινγκ της Γερμανίας!

Εθνική Ελλάδας: Τότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια για τις εντός έδρας αναμετρήσεις με Ολλανδία και Γερμανία

Ο Κάβανα σφυρίζει το Γερμανία-Ελλάδα - Είχε διευθύνει το επικό Άγιαξ-Παναθηναϊκός των 34 πέναλτι

Με Βιρτς και Μπούρκαρντ απέναντι στην Ελλάδα οι Γερμανοί