Από τον αγωνιστικό χώρο πίσω από το πάσο σε δικό του κατάστημα. Ο λόγος για τον Ορκάν Τσινάρ ο οποίος είναι στο επίκεντρο τις τελευταίες ώρες στην Τουρκία για την απόφασή του να αλλάξει επάγγελμα.

Ένας χρήστης του διαδικτύου ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία εργάζεται πια σε μαγαζί εστίασης, πουλάει σάντουιτς με ντονέρ. Από εκείνη την στιγμή έχει κάνει τον γύρο της χώρας.



Ο Τσινάρ ως ποδοσφαιριστής φορούσε τη φανέλα της Μπεσίκτας για ένα διάστημα, έπαιξε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το Champions League, και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στην Αντάνασπορ. Πριν βάλει τέλος στην καριέρα του.

Ωστόσο αποφάσισε σε ηλικία 29 ετών να βάλει τέλος στην καριέρα του ξαφνιάζοντας –για πρώτη φορά τους πάντες- και να ανοίξει με τον αδελφό τους ένα κατάστημα εστίασης και να εργάζεται πια εκεί, ξαφνιάζοντας και πάλι τους πάντες στην Τουρκία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πώς δεν αποβλήθηκε κανείς; Δολοφονικά μαρκαρίσματα στο Φενέρμπαχτσε-Γαλατασαράι χωρίς να δει κανείς την κόκκινη κάρτα!

Ο Ντουράν «σόκαρε» τη Γαλατά στο 95’ - «Πληγώθηκε» η Σαμσουνσπόρ λίγο πριν παίξει με την ΑΕΚ!

Πιάστηκαν στα χέρια από την... προθέρμανση στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Γαλατάσαραϊ και Φενέρ!

Έπεσε… ξύλο μετά το τέλος του ντέρμπι των ομάδων νέων Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ

Γκολάρα ο Λάτσι απέναντι στον Έντερσον, αλλά η Φενέρ ξύπνησε και «έριξε» πεντάρα!

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Όρθια η Σαμσουνσπόρ στην έδρα της Μπεσίκτας

Μήνυση της Warner Bros κατά της Φενέρμπαχτσε για την αναφορά «Χάρι Πότερ» για τον Κερέμ Ακτούρκογλου

Τούρκος δημοσιογράφος στη Δίκη: «Σε έναν μήνα η Τουρκία εξιχνιάζει το στοιχηματικό κύκλωμα»!

Τουρκία: 45 ημέρες αποκλεισμού στον Ελμαλί, 9 μήνες στον Μπαλτατζί από Γαλατά - 45 και στον Γιουκσέλ της Σάμσουνσπορ!

Η μεγαλύτερη κρίση του τουρκικού ποδοσφαίρου: Στον ορίζοντα μαζικοί υποβιβασμοί ομάδων και διά βίου αποκλεισμοί!