Φριχτό θάνατο βρήκε ένα 15χρονο αγόρι στην Τουρκία στα χέρια συναδέλφων του, στο ξυλουργείο όπου εργαζόταν ως μαθητευόμενος, στην πόλη Σανλιούρφα.

Θέλοντας να κάνουν «πλάκα», δύο συνάδελφοί του άτυχου Μουχάμεντ Κεντιρτζί τον έδεσαν, του έβγαλαν το παντελόνι και τον έβαλαν σωλήνα συμπιεστή αέρα στον πρωκτό.

Στη συνέχεια έβαλαν το ηλεκτρικό εργαλείο σε λειτουργία με αποτέλεσμα να εκραγεί το έντερο του 15χρονου και να προκληθούν σοβαρές βλάβες και σε άλλα εσωτερικά όργανα.

Το αγόρι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και πέθανε πέντε ημέρες αργότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Milliyet.

Για το φριχτό περιστατικό συνελήφθησαν 2 συνάδελφοι του αδικοχαμένου 15χρονου.

Ο εύκαμπτος σωλήνας αέρα υψηλής πίεσης — που χρησιμοποιείται για τα πάντα, από την επισκευή αυτοκινήτων μέχρι το τρίψιμο και την τροφοδοσία πιστολιών καρφώματος — έχει σκοτώσει δύο άλλους έφηβους τα τελευταία χρόνια.

Το 2023, ο Motilal Sahu, 16 ετών, πέθανε από εσωτερικά τραύματα, αφού ένας συνάδελφος εισήγαγε έναν τέτοιο σωλήνα στο ορθό του «για πλάκα», σε ένα εργοστάσιο στην Ινδία.

Το 2017, στη Βραζιλία, ο Wesner Moreira da Silva, ένας 17χρονος εργαζόμενος σε πλυντήριο αυτοκινήτων, πέθανε αφού συνάδελφοί του ανατίναξαν έναν εύκαμπτο σωλήνα αέρα υψηλής πίεσης στον πρωκτό του, προκαλώντας έκρηξη στα έντερά του.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καιρός: Ισχυρές καταιγίδες σε Κρήτη και Δωδεκάνησα – Έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο

Χωρίς νερό Ζωνιανά, Κράνα και Λιβάδια μετά τις ζημιές από την κακοκαιρία

Εξαρθρώθηκε συμμορία που έκλεβε οχήματα και μοτοσυκλέτες στην Αττική

Μεγάλη πορεία στην Κυψέλη για τα έργα του Μετρό - «Όχι στον τρομοπόντικα, πλήρης αποκατάσταση»

Τενεσί: Παραιτήθηκε ο επικεφαλής της σωφρονιστικής διοίκησης μετά την αποτυχία εκτέλεσης της Κρίστα Πάικ

Συνελήφθη στον Πειραιά ο Αφγανός που ενεπλάκη σε πυροβολισμούς με τον Αλκέτ Ριζάι στην Ανάβυσσο

Τραγωδία στη Χερσόνησο: 16χρονος με μοτοσυκλέτα νεκρός σε τροχαίο

ΗΠΑ: Εξαφανίστηκε από τα ραντάρ αεροσκάφος με έξι επιβαίνοντες

Τραγωδία στην Κορινθία: Ένας 26χρονος νεκρός και άλλοι πέντε τραυματίες σε τροχαίο - Δείτε video

Ακτοπλοΐα: Λήγει το απαγορευτικό - Ξεκινούν σταδιακά τα δρομολόγια από Πειραιά και Ραφήνα