Μία φρικτή είδηση έρχεται από την Τουρκία, καθώς ένας τερματοφύλακας ερασιτεχνικής ομάδας του γειτονικού πρωταθλήματος νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Όλα συνέβησαν την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, στον αγώνα Καϊμουμασπόρ-Ακίσπορ, όταν ο γκολκίπερ Αϊκούτ Ντεμιρντελέν και ο επιθετικός της αντίπαλης ομάδας πήγαν να διεκδικήσουν την μπάλα στον αέρα και συγκρούστηκαν τα κεφάλια τους!

Ο τερματοφύλακας έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο και αμέσως σήμανε συναγερμός, με τους παίκτες και των δύο ομάδων να φωνάζουν έντρομοι για άμεση βοήθεια των γιατρών.



Τα νέα από το νοσοκομείο ήταν ιδιαίτερα άσχημα, καθώς διαπιστώθηκε πως Ντεμιρντελέν έχει δύο ρωγμές στο κρανίο του και έχει αιμάτωμα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να είναι σε κώμα τις τελευταίες μέρες σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Echomar της Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, η πίεση στο κεφάλι του Αϊκούτ Ντεμιρντελέν έχει μειωθεί, αλλά παραμένει σε τεχνητό κώμα, λαμβάνοντας την απαραίτητη θεραπεία από τους γιατρούς.



Παράλληλα, συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου έξω από το νοσοκομείο, θέλοντας να εκφράσει την στήριξή του στον παίκτη και να του στείλει τη θετική του ενέργεια σε αυτή τη δύσκολη μάχη που δίνει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πέναλτι που ζήτησε η Σάμσουνσπορ στο φινάλε του ματς με τη Γαλατά

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ήττα στο 92' για τη Σαμσουνσπόρ με έντονα παράπονα για τη διαιτησία κόντρα στη Γαλατασαράι!

Νέες συλλήψεις για τα στημένα στην Τουρκία: Ανάμεσά τους παίκτες της Φενέρ και της Γαλατά!

Πώς δεν αποβλήθηκε κανείς; Δολοφονικά μαρκαρίσματα στο Φενέρμπαχτσε-Γαλατασαράι χωρίς να δει κανείς την κόκκινη κάρτα!

Ο Ντουράν «σόκαρε» τη Γαλατά στο 95’ - «Πληγώθηκε» η Σαμσουνσπόρ λίγο πριν παίξει με την ΑΕΚ!

Πιάστηκαν στα χέρια από την... προθέρμανση στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Γαλατάσαραϊ και Φενέρ!

Έπεσε… ξύλο μετά το τέλος του ντέρμπι των ομάδων νέων Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ

Γκολάρα ο Λάτσι απέναντι στον Έντερσον, αλλά η Φενέρ ξύπνησε και «έριξε» πεντάρα!

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Όρθια η Σαμσουνσπόρ στην έδρα της Μπεσίκτας

Μήνυση της Warner Bros κατά της Φενέρμπαχτσε για την αναφορά «Χάρι Πότερ» για τον Κερέμ Ακτούρκογλου