Συνεχίζονται τα σενάρια για τον Χένρι Ονιεκούρου στην Τουρκία. Και παρότι ο Νιγηριανός εξτρέμ δεν έχει καταφέρει ως τώρα να πείσει με τις εμφανίσεις του, το όνομα που έχει δημιουργήσει στη γειτονική χώρα είναι πολύ καλό.

Τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η Μπεσίκτας είναι αποφασισμένη να τον αποκτήσει. Μάλιστα τονίζεται πως έγινε πρόσφατα συνάντηση, στην οποία φάνηκε πως η μεταγραφή είναι εφικτή και στον παίκτη προσφέρεται συμβόλαιο 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Η Μπεσίκτας λέγεται πως σκέφτεται να προτείνει στον Ολυμπιακό δανεισμό με οψιόν αγοράς ή απευθείας αγορά του με διατήρηση ποσοστού μεταπώλησης για τους «ερυθρόλευκους». Επίσης, οι Τούρκοι γράφουν πως ο Ονιεκούρου είναι δυσαρεστημένος στην Ελλάδα και θέλει να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη, όπου είχε τρεις διαφορετικές θητείες με τη Γαλατάσαραϊ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίκολιτς: «Περιμένω άμεσα τον χαφ και μία μεταγραφή στην Αθήνα - Υπολογίζω τον Ελίασον, κανείς δεν τον έβγαλε εκτός»

«Η ταυτότητα της ΑΕΚ του Νίκολιτς και ο Μάγερ που ήρθε έτοιμος»: Το σχόλιο Τζαλίδη για την πρώτη φιλική ήττα της Ένωσης

Τσανάκας: «Ξεκάθαρο upgrade του Ολυμπιακού με την επικείμενη απόκτηση του Σαλάχ-Εντίν»

Κετσετζόγλου: «Χαφ με ένταση, πιθανός δανεισμός Σαχαμπό και ερωτηματικό στο αριστερό άκρο της άμυνας»

Τα highlights από την πρώτη φιλική ήττα της ΑΕΚ στο ντεμπούτο του Μάγερ

Καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο τον Πύργο και άφησε θετικές εντυπώσεις ο Παναιτωλικός

Τσακίρης: «Το καλύτερο πρώτο ημίχρονο της προετοιμασίας - Τα δύο πρόσωπα και η ανάγκη ενίσχυσης στα άκρα της άμυνας»

Νίκολιτς: «Ο Μάγερ θα είναι έτοιμος για τα playoffs - Περιμένω άλλον έναν χαφ»

Ανησυχία στην ΑΕΚ με την αποχώρηση του Ζίνι στο ημίχρονο

Ήττα με ανατροπή για την πειραματική ΑΕΚ στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Μάγερ