Προκλητική είναι η στάση της Άγκυρας για ακόμα μια φορά με το μπαράζ των υπερπτήσεων στον εναέριο χώρο της Ελλάδας, ενώ δεν διστάζει να κατηγορήσει την Ελλάδα για παραβιάσεις.

Η Άγκυρα ισχυρίζεται ότι οι Έλληνες είναι εκείνοι που παρενοχλούν τα τουρκικά αεροσκάφη.

Τα τουρκικά ΜΜΕ, μάλιστα, στα πρωτοσέλιδά τους κάνουν λόγο για υπερπτήσεις ελληνικών αεροσκαφών στον εναέριο χώρο της Τουρκίας.

«Η Αθήνα κυνηγάει την ένταση», αναφέρει η εφημερίδα Hurriyet, λέγοντας ότι σε 3 ημέρες σημειώθηκαν 30 παραβιάσεις από ελληνικά μαχητικά.

«Μεγάλη προβοκάτσια από την Αθήνα» είναι το πρωτοσέλιδο της Yeni Safak, στο οποίο αναφέρεται ότι τα ελληνικά μαχητικά παραβίασαν τον τουρκικό εναέριο χώρο.

Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ουάσινγκτον φαίνεται να έχει ενοχλήσει τον Ερντογάν, ο οποίος εκβιάζει τις ΗΠΑ για να παραλάβει η Τουρκία αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη.




Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συνελήφθη αξιωματικός της ΕΛΑΣ μετά από καταγγελία ξυλοδαρμού κρατουμένου σε αστυνομικό τμήμα

Κύπρος: Νεκρά δύο παιδιά μέσα σε σταθμευμένο όχημα – Συνελήφθησαν πατέρας και μητριά

Σκληρή απάντηση Τουρκίας σε Ισραήλ για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων: «Καλύπτετε τα εγκλήματα στη Γάζα»

«Πήδα γιαγιά θα σε πιάσω»: Η σοκαριστική στιγμή που η ηλικιωμένη πήδηξε για να σωθεί από τη φωτιά στην Καλλιθέα

Δύο τραυματίες από τη φωτιά σε διώροφη μονοκατοικία στην Καλλιθέα: Ένα άτομο πήδηξε από το μπαλκόνι για να σωθεί

Διασωληνωμένος ο τραυματίας από τη φωτιά στην Ομόνοια

Μεγάλη φωτιά σε διώροφο κτίριο στην Καλλιθέα

Ροδόπη: Διασωληνωμένος 17χρονος που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα

Ελεύθερη πρόσβαση και το καλοκαίρι στο ψηφιακό φροντιστήριο

Ιωάννινα: Σύλληψη καταζητούμενου Βρετανού, με ευρωπαϊκό ένταλμα