O Eργκίν Αταμάν έχει εκφράσει στη διάρκεια του Ευρωμπάσκετ αρκετά παράπονα κατά της FIBA, ένα από τα οποία είναι η ανάγκη να αυξηθεί ο αριθμός των παικτών στα ρόστερ του τουρνουά.

Μάλιστα, αυτή η δήλωση του προπονητή της Τουρκίας, βρήκε σύμφωνο τον πρόεδρο της ομοσπονδίας της χώρας, Χέντο Τούρκογλου, ο οποίος επεσήμανε ότι θα πάρει πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση.

«Ο κόουτς έχει σίγουρα δίκιο για πράγματα όπως ο αριθμός των παικτών στα ρόστερ. Το έχουμε συζητήσει κατά καιρούς με τη FIBA. Εγώ μίλησα προσωπικά για αυτό το πρόβλημα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ζόρικο από το να παίζεις δύο συνεχόμενες μέρες σε Ευρωμπάσκετ. Συμβαίνουν τραυματισμοί, υπάρχει κόπωση και είναι ούτως ή άλλως ένα μακρύ τουρνουά.

Το να αυξηθεί ο αριθμός των παικτών από 12 σε 13-14, είναι κάτι που αξίζει σοβαρή σκέψη. Οι παίκτες αγωνίζονται σε τρία ματς σε τέσσερα βράδια. Έχουμε πολύ καλή σχέση με τη FIBA και θα πάρουμε πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση. Ελπίζω η FIBA να κάνει θετικά βήματα το προσεχές διάστημα»
, είπε αναλυτικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σρέντερ για Αταμάν: «Ακούγεσαι σαν να πονάς - Ευτυχώς δεν θα γίνεις ποτέ προπονητής μου»

«Οι υποσχέσεις κρατιούνται»: Ο Σενγκούν πήρε στον Οσμάνι δώρο ένα ρολόι για την άμυνα που έπαιξε στον Γιάννη

Έτσι έληξε η ένταση μεταξύ Γιάννη και Σενγκούν: Το τηλεφώνημα του Αντετοκούνμπο και η κοινή απόφαση για... ανακωχή

«Φίλε, άμα είσαι θετικός και δώσεις όλο σου το είναι, κάτι γίνεται»: Το μήνυμα πίστης του Σλούκα πριν το μετάλλιο!

Παρέμεινε 13η στο FIBA ranking η Ελλάδα παρά το χάλκινο - Άλμα 15 θέσεων για την Τουρκία, ανέβηκε 2η η Γερμανία

Λάρκιν: «Έχει μία... μαγκιά ο Σενγκούν, πιστεύει ότι κανείς δεν μπορεί να τον μαρκάρει»

Γκασόλ: «Λατρεύω το πάθος και την υπερηφάνεια του Γιάννη για την Ελλάδα»

Παναγιωτόπουλος: «Δώσαμε τη σπίθα για την αναγέννηση του μπάσκετ μας - Μας συγκινεί ο Γιάννης, ξέρουμε πόσο το ήθελε»

Δεν χορταίνει μετά το Ευρωμπάσκετ ο Παπανικολάου: «Χάλκινο μετάλλιο, χρυσές αναμνήσεις»

Giannis Effect και στη μουσική: Επανήλθαν στο Top 50 του Spotify τρία παλιά hits του Light λόγω Αντετοκούνμπο!