Συνεχίζει να προκαλεί η Άγκυρα παρά το τελεσίγραφο ενός μήνα που έδωσε η ΕΕ στην Τουρκία προκειμένου να σταματήσει τις προκλήσεις για να αποφύγει την επιβολή κυρώσεων.

Ο Τούρκος αντιπρόεδρος, Φουάτ Οκτάι κατηγόρησε την ΕΕ για ανειλικρίνεια λέγοντας πως από τη μια καλεί σε διάλογο την Άγκυρα και από την άλλη «κάνει άλλα σχέδια».

Ο Οκτάι δεν έκρυψε επίσης την οργή του για το μέτωπο Παρισίου – Αθήνας, μετά τις αυστηρές συστάσεις Μακρόν προς την Τουρκία.

«Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά τη γλώσσα της διπλωματίας και της ειρήνης. Όμως, όταν το θέμα έρθει στην προστασία των δικαιωμάτων και των συμφερόντων της Τουρκίας, δεν διστάζουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει. Και αυτό το ξέρουν καλυτέρα από όλους,  η Γαλλία και η Ελλάδα», τόνισε ο αντιπρόεδρος του Ερντογάν.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Marfin: Γόνος εύπορης οικογένειας ο «ψηλός» που σπάει την τζαμαρία της τράπεζας - Μάχη για επιπλέον ταυτοποιήσεις

Ουκρανία: Έξι νεκροί και 12 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα

Δύο τραυματίες από σύγκρουση αστικού λεωφορείου με δύο ΙΧ στον Πειραιά

Βαρύτατο το κατηγορητήριο για τους τρεις συλληφθέντες που εμπλέκονται στις εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη!

Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 7 ετών σε γιατρό για τον θάνατο 14χρονης μετά από επέμβαση

ΕΛ.ΑΣ: Το θερμικό φορτίο προκάλεσε τον θάνατο της Βάγιας Νέστορα - Η ανακοίνωση για τους 3 συλληφθέντες

Σε εξέλιξη επιχείρηση μεταφοράς 64χρονου περιπατητή από τον Όλυμπο χωρίς τις αισθήσεις του

Ιράν: Δεν θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις μέχρι οι ΗΠΑ αναθεωρήσουν τις θέσεις τους

Αιματηρή καταδίωξη στο Άργος: Απολογούνται οι δύο αστυνομικοί – Σε κρίσιμη κατάσταση ο 20χρονος

Τραμπ: «Χίλιοι πύραυλοι στοχεύουν το Ιράν αν προσπαθήσουν να με δολοφονήσουν»