Τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ εξακολουθούν να «φωτογραφίζουν» οι άνθρωποι του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ως οργανωτές του πραξικοπήματος εναντίον του στις 15 Ιουλίου. Τούρκος βουλευτής του κόμματος που ηγείται ο Ερντογάν, ισχυρίστηκε ότι στο ελικόπτερο που προσγειώθηκε στην Ελλάδα με τους οκτώ στρατιωτικούς, επέβαινε και ένας πράκτορας της CΙΑ!

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Ορχάν Ντελιγκόζ, δήλωσε πως εκτός από τους 8 στρατιωτικούς που ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα, στο ελικόπτερο επέβαινε μαζί τους και ένας πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής της CIA στην Κωνσταντινούπολη.

Κατονόμασε, δε, τον Γκράχαμ Φούλερ, λέγοντας, πάντα σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, πως είναι ο άνθρωπος που συνδέει τον ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος έχει αναζητήσει άσυλο στις ΗΠΑ και διαμένει στην Πενσυλβάνια, με τη CIA.

πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ νεαρή γιατρός από το Λασίθι - Παρουσίασε συμπτώματα μηνιγγίτιδας

Εξαφάνιση 16χρονης Λόρας: Πιθανόν να έχει διαφύγει στη Γερμανία

12χρονο παιδί ύποπτο για τζιχαντιστική προπαγάνδα στο Βέλγιο!

Πέθανε η Μέλπω Ζαρόκωστα – Η αγαπημένη ηθοποιός φιλοξενούνταν στο Γηροκομείο Αθηνών

Βίντεο - ντοκουμέντο από το Ιράν: Αστυνομικοί εκτελούν διαδηλωτή στο δρόμο

Συνελήφθη 36χρονος για απάτη κατά του Δημοσίου – Η ζημία ξεπερνά τις 120.000 ευρώ

ΥΠΕΘΟ: Ταχύτερες πληρωμές και υψηλή δημοσιονομική υπευθυνότητα στον προϋπολογισμό του 2025

Η χρυσή εποχή των κατοικιδίων – Πώς η μοναξιά γεμίζει τα ταμεία μιας αναπτυσσόμενης αγοράς

Συνεχίζεται η αγωνία για την 16χρονη Λόρα: Δεν φαίνεται να είναι η κοπέλα που εθεάθη στη Βάρη

Δύο συλλήψεις για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, μετά από καταγγελία της Αφροδίτης Λατινοπούλου