Μπορεί να πέρασε ένα καλοκαίρι που ο Χερόνιμο Μπαράλες πότε έμενε και πότε έφευγε από τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά τελικά το σίριαλ της πώλησής του βαδίζει στην οριστική του κατάληξη.

Ο Αργεντινός φορ που ανακηρύχθηκε πρώτος σκόρερ της περσινής Super League αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και συγκεκριμένα στη Σίβασπορ, αφού ο Αστέρας τα βρήκε σε όλα με τους Τούρκους.

Ο παίκτης έχει αποχωρήσει ήδη από την Τρίπολη και ταξιδεύει για τη Σεβάστεια όπου εδράζει η Σίβασπορ και πλέον απομένουν οι ιατρικές εξετάσεις για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Είναι χαρακτηριστικό ότι λίγες ώρες μετά την οριστικοποίηση της πώλησης του Μανουέλ ντα Κόστα στον Ολυμπιακό αντί 2 εκατ. ευρώ (όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ της Τουρκίας), ο σύλλογος της Τουρκίας πρόσφερε το μεγαλύτερο μέρος του ποσού αυτού στον Αστέρα για τον υψηλόσωμο επιθετικό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ποσό που πρόκειται να μπει στα ταμεία του Αστέρα Τρίπολης αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ, με τους Αρκάδες να συνεχίζουν για ακόμα ένα καλοκαίρι τις πανάκριβες πωλήσεις ποδοσφαιριστών στο εξωτερικό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας