Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το τουρνουά θα γίνει υπό την επίβλεψη του τεχνικού επιτελείου της ομάδας και οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα αξιολογηθούν.

Η ανακοίνωση:

«Οι Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού οργανώνουν ένα πρόγραμμα αγωνιστικής αξιολόγησης των αθλητών τους με σκοπό την δοκιμή των καλύτερων εξ αυτών από τους προπονητές των ακαδημιών του Παναθηναϊκού. Το Σαββατοκύριακο 17-18 Νοεμβρίου οι γεννηθέντες το 2005 και το 2007 νεαροί ποδοσφαιριστές θα αξιολογηθούν σε τουρνουά που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Οι ποδοσφαιριστές που θα ξεχωρίσουν από αυτή την αξιολόγηση, θα κληθούν στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού για να συμμετάσχουν σε προπονήσεις με τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού. Υπεύθυνος της αξιολόγησης είναι ο τεχνικός διευθυντής της Aκαδημίας του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας, πλαισιωμένος από το σύνολο των συνεργατών του».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»