Την ώρα που στον Πανιώνιο περιμένουν τις εξελίξεις για την υπόθεση φάκελος-ενημερότητα, ταυτόχρονα κινούνται για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ.

Σύμφωνα με τη SportDay, ένας από τους παίκτες που εξετάζουν οι Νεοσμυρνιώτες είναι ο Μπάμπης Λυκογιάννης.

Ο 21χρονος μπακ δεν υπολογίζεται από τον Μίτσελ και δεν ταξιδέψει στις ΗΠΑ για τα φιλικά με Λίβερπουλ, Μίλαν και Μάντσεστερ Σίτι.

Έτσι αναμένεται να παραχωρηθεί σε κάποια ομάδα με τη μορφή δανείσου και οι «κυανέρυθροι» παρακολουθούν διακριτικά την υπόθεση του παίκτη, έχοντας βέβαια μία επαφή μαζί του για να διαπιστώσουν αν θέλει να παίξει σε εκείνους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: Συνεχίζονται οι επαφές με Ελ Κααμπί για το συμβόλαιο

Τσακίρης: «Λίγες αλλαγές από τον Νίκολιτς στο Αγρίνιο»

Δεσύλλας: «Ψάχνει αντίδραση ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Βόλο - Οι σκέψεις Μπενίτεθ για την 11αδα»

Λέτο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που οι παίκτες μου έχουν νοοτροπία νικητή»

Μπενίτεθ: «Μας δίνει έξτρα κίνητρο η ήττα του πρώτου γύρου - Να δημιουργούμε περισσότερες ''καθαρές'' ευκαιρίες»

Τσανάκας: «Να μη δώσει ευκαιρίες στον Άρη ο Ολυμπιακός - Τελευταία στιγμή οι αποφάσεις του Μεντιλίμπαρ»

Δύο δοκάρια, ευκαιρίες, αλλά όλα στο μηδέν: Τα highlights του Κηφισιά-Asteras AKTOR

Σαββόπουλος: «Μετρημένα κουκιά στην άμυνα του Άρη, Μορόν και Γένσεν κρίνουν τις υπόλοιπες θέσεις»

Τρέλα στο Αγρίνιο στην άφιξη της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Ίσως και αύριο στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ζαφείρης - Τέιλορ και Μπιάνκο διεκδικούν θέση στην 11άδα»