Τον επιθετικό που θα πάρει πάνω του το σκοράρισμα του Πανιωνίου ψάχνουν οι διοικούντες την «κυανέρυθρη» ΠΑΕ.

Ψηλά στη σχετική λίστα βρίσκεται το όνομα του Μιχάλη Μανιάτη, ο οποίος ανήκει στον Άρη και αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να αποχωρήσει.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο, αφού οι Θεσσαλονικείς του έχουν εκχωρήσει ένα σημαντικό ποσό, μέσω του τηλεοπτικού συμβολαίου (επομένως δεν έχει και δικαίωμα προσφυγής).

Επιθυμία του Έλληνα φορ είναι να αποχωρήσει από τους «κίτρινους», αλλά αυτό θα φανεί στην επαφή που θα έχει με τη διοίκηση του Άρη και ο Πανιώνιος είναι αναγκασμένος να περιμένει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τζούριτσιτς: «Ο Μπενίτεθ πήρε το Champions League στην Κωνσταντινούπολη, ίσως κατακτήσει εκεί και το Europa League»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM: Η γκέλα της ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, η μάχη του τίτλου και ο Παναθηναϊκός με το μυαλό στην Μπέτις

Μπενίτεθ: «Θα είναι πολύ σημαντικό και για εμάς, τον κόσμο και τον σύλλογο να προκριθούμε με την Μπέτις»

Νίκολιτς: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα στη Λίγκα στην άμυνα, αλλά δεν είχαμε συγκέντρωση»

Κατέβασαν ρολά οι τερματοφύλακες: Τα highlights από τη λευκή ισοπαλία μεταξύ Παναθηναϊκού και Παναιτωλικού

Μπενίτεθ: «Δημιουργήσαμε αρκετές ξεκάθαρες ευκαιρίες για να κερδίσουμε - Είμαι απογοητευμένος με πολλά πράγματα»

Νικολογιάννης: «Μπορούσε τη νίκη παρά τις πολλές αλλαγές - Όλος ο Παναθηναϊκός ζει και αναπνέει για Μπέτις»

Αθανασίου: «Σωστά στο μυαλό του Μπενίτεθ η διαχείριση ενόψει Μπέτις - Πολλοί πήραν ευκαιρία, λίγοι την άρπαξαν»

Αναστασίου: «Κρίμα γιατί κάναμε μεγάλη προσπάθεια - Αν δεν βάζεις γκολ δεν μπορείς να περιμένεις πολλά πράγματα»

Ανεπανάληπτη ευκαιρία με Βιλένα για τον Παναθηναϊκό, έσωσε τον Παναιτωλικό ο Κουτσερένκο