Εμπιστοσύνη στις ακαδημίες του έδειξε σήμερα ο Πλατανιάς, με τους Αντώνη Ευθυμάκη και Εμιλιάνο Σέχου να υπογράφουν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο, διάρκειας τριών ετών.

Αμφότεροι προέρχονται από την ομάδα Κ17 της κρητικής ομάδας και είναι 16 ετών. Ο πρώτος είναι τερματοφύλακας (έχει παίξει κι επιθετικός!) και αγωνίζεται με τη φανέλα του συλλόγου από το 2012. Πλέον θα φοράει το νούμερο «28» στην πλάτη.

Όσον αφορά τον δεύτερο, έχει αλβανικό διαβατήριο, αλλά γεννήθηκε στο Ρέθυμνο, όπου έκανε και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Από την περσινή περίοδο ανήκει στον Πλατανιά και φέτος θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο «26».

Αναλυτικά, οι δηλώσεις στο fcplatanias.gr:

«Το αξίζετε. Είναι ένα σημαντικό βήμα. Από εσάς εξαρτάται αν θα προχωρήσετε ακόμη περισσότερο», δήλωσε ο προπονητής του Πλατανιά Χανίων, Γιάννης Χριστόπουλος μιλώντας στους δύο ποδοσφαιριστές, αμέσως μετά την υπογραφή των συμβολαίων τους.

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα που με εμπιστεύθηκε, όλους τους ανθρώπους που με έχουν βοηθήσει έως τώρα καθώς και την οικογένειά μου, που με στηρίζει κάθε μέρα. Στόχος μου είναι να δικαιώσω την ομάδα», είπε ο Αντώνης Ευθυμάκης.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία. Την οικογένειά μου, που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο που ήμουν μακριά από το σπίτι μου. Στόχος μου είναι να δικαιώσω κι εγώ τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα», ανέφερε ο Εμιλιάνο Σέχου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λουτσέσκου: «Λειτουργώ συναισθηματικά και το καλύτερο παράδειγμα γι’ αυτό είναι ο ΠΑΟΚ»

Τσακίρης: «Μεγάλο απωθημένο του Πινέδα να παίξει με την ΑΕΚ στο Champions League»

Νικολακόπουλος: «Η εξέλιξη για Μίστα στον Ολυμπιακό και η απόκτηση εξτρέμ λόγω Ποντένσε»

Ατρόμητος: Ανακοίνωσε παραμονή Τζοβάρα, ακολουθεί και Καραμάνης!

Αθανασίου: «Έρχεται ο Νίστρουπ και τρέχουν τα μεταγραφικά στον Παναθηναϊκό»

«103 χρόνια πίστης, αγώνα και υπερηφάνειας!»: Η γενέθλια ανάρτηση του Ατρομήτου!

Σπανός στον bwinΣΠΟΡ FM: «Είμαι εδώ για τον Ατρόμητο» - Τι είπε για ανανεώσεις, μεταγραφές, γηπεδικό και αναδιάρθρωση

«Θα φύγω… δεν θέλω να κλαις, θέλω να γελάς»: Το σπαρακτικό αντίο της Ιωάννας Άντζα στον πατέρα της!

Νικολακόπουλος: «Ποιος παίρνει τη θέση του Καλογερόπουλου στο ρόστερ του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς σκέφτεται μόνο το πρότζεκτ της ΑΕΚ - Στο προσκήνιο οι ανανεώσεις των Πινέδα και Γιόβιτς»