Μια ολόκληρη δεκαετία πέρασε στην Καλλιθέα ο Γιώργος Κουτρουμπής καθώς σε ηλικία 11 ετών βρέθηκε στο σωματείο ενώ εκεί υπέγραψε αργότερα το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό του.

Αργότερα συνέχισε το ταξίδι του το όποιο τον έφτασε μέχρι τον Παναθηναϊκό και πλέον στην Εθνική Ελλάδας, γεγονός που έκανε τους ανθρώπους της Καλλιθέας υπερήφανος όπως τονίζουν και σε ανακοίνωσή τους.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΓΣ Καλλιθέα αισθάνεται συγκίνηση και υπερηφάνεια, για την κλήση του Γιώργου Κουτρουμπή στην Εθνική ομάδα Ανδρών.

Έναν αθλητή, ο οποίος από το 2002, στην ηλικία των 11 ετών εγγράφηκε στο σωματείο μας και για 10 χρόνια αγωνίστηκε με τα χρώματα της Καλλιθέας. Για 6 χρόνια αγωνίστηκε στα τμήματα των υποδομών του Γ.Σ Καλλιθέα και στην ηλικία των 17 ετών, το 2008, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας, στην οποία αγωνίστηκε για 4 χρόνια μέχρι και την ηλικία των 21 ετών.

Του ευχόμαστε να καταφέρει να έχει πολλές συμμετοχές με το εθνικό μας συγκρότημα και να αποτελέσει βασικό κομμάτι στην προσπάθεια της Εθνικής μας για την συμμετοχή στο Μουντιάλ του 2018.

Καλή Επιτυχία Γιώργο !»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Super League 2: ΔΣ μέσω τηλεδιάσκεψης - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Άλλαξε την απόφασή του ο Σπηλιώτης - Ανέβαλε τα ματς στο τοπικό Μεσσηνίας ελέω της φιέστας της Καλαμάτας!

Βέλη της Καλαμάτας στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας: «Βρήκε τον τρόπο να μην διευκολύνει τον κόσμο σε ημέρα γιορτής»

«Βαριά» καμπάνα στον Κολοβό για την αποβολή του από το ματς με την Καλαμάτα

Βασιλόπουλος: «Θα τηρηθεί πλήρως το χρονοδιάγραμμα, Νοέμβριο θα παίζει η Καλαμάτα στο σπίτι της»

Παπαδόπουλος ενόψει του Μαρκό-Πανιώνιος: «Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Το πρόγραμμα της φιέστας της Καλαμάτας: «Η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή γιορτάζει»

Το «αντίο» του Δερμιτζάκη στον Πανιώνιο: «Να φτάσει ο Ιστορικός σύντομα εκεί που ανήκει»

Βοσνιάδης: «Για να πετύχεις χρειάζεται ικανή διοίκηση και πρόεδρος - Μακάρι να περνάμε τις χρονιές με επιτυχία»

Super League 2: Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής των playoffs/playouts