Η ΑΕΚ «κέρασε» τον κόσμο της πολλές πίκρες μέσα στο 2013 με μεγαλύτερη αυτή του υποβιβασμού για πρώτη φορά στην ιστορία της. Έτσι στο τελευταίο της παιχνίδι μπροστά στο κοινό της για το τρέχον έτος, το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να τους δώσει λίγη χαρά.

Νίκη με πολλά γκολ και όμορφο θέαμα είναι το ζητούμενο, λοιπόν, στο σημερινό (17:30, Novasports 2) ματς με την Κηφισιά στο ΟΑΚΑ για την ενδέκατη αγωνιστική του έκτου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο αντίπαλος είναι αρκετά υπολογίσιμος, δεδομένου ότι βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και το -6 από την «Ένωση» έχοντας τον ίδιο αριθμό αγώνων (9).

Ο Τραϊανός Δέλλας σκέφτεται να δώσει ανάσες στον Γεωργέα. Ο 37χρονος άσος δεν εμφανίστηκε πολύ «φρέσκος» στο τελευταίο παιχνίδι και πιθανώς ο προπονητής της ΑΕΚ να προτιμήσει να τον ξεκουράσει για να επανέλθει στο ματς της επόμενης Κυριακής με τον Αγροτικό Αστέρα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου στο Καυταντζόγλειο. Αν αυτό συμβεί, τη θέση του στο κέντρο δίπλα από τον Κορδέρο θα πάρει ο Ανάκογλου. Στο κέντρο της άμυνας, ελλείψει του τραυματία Τσιρίλο και του τιμωρημένου Ρόβα θα παίξουν για πρώτη φορά μαζί οι Σταθάκης και Τσούπρος, με τον Καραγκιολίδη ή τον Βούρα στο τέρμα και τους Αργυρίου και Πεταυράκη στο δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα. Για την επίθεση, δεδομένη είναι η παρουσία του Μπρέσεβιτς από την αρχή σε θέση σέντερ φορ με τον Ντακόλ πίσω του και Πλατέλλα στα δεξιά. Για τα αριστερά φαβορί είναι ο Πόποβιτς, δίχως να αποκλείεται να προτιμηθεί κάποιος εκ των Ράμα ή Γροντή.

Πέρα από τους προαναφερθέντες, στην 20μελή αποστολή βρίσκονται οι Kάτσικας, Παυλής, Τζανετόπουλος, Τσουκαλάς και Τσεβάς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέλος εποχής στον Ιωνικό: Αποχωρεί η οικογένεια Τσιριγώτη μετά από οκτώ χρόνια

Στον Πανναξιακό και τη νέα σεζόν ο Μανωλάς

H ΔΕΑΒ έκοψε το γήπεδο σε δυο φυσικά πρόσωπα για όσα έγιναν στο Πύργος - Ζάκυνθος

Προπονητής σε ομάδα έκπληξη ο Βαζέχα!

Toποθετήθηκε δημόσια ο Καλαμάρης για το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΣ: «Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα έχω πλήρη εικόνα»

Γ' Εθνική: Φιέστα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς - Θρίλερ στον Β' όμιλο με τριπλή ισοβαθμία και πρωταγωνίστρια τη Ζάκυνθο!

«Έσπασε» το απόλυτο του Πανθρακικού ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Τιμωρία της ΔΕΑΒ στην ΠΑΣ Πύργος για τα μπουκάλια, τον τραυματισμό παίκτη στο κεφάλι και τη διακοπή!

Γ' Εθνική: Στη Super League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς - Το θρίλερ για την άνοδο συνεχίζεται στο Β' Όμιλο

Άνοδος για Πανθρακικό, «ζωντανοί» Απόλλων Καλαμαριάς και Άρης Πετρούπολης - Παραμένει ουραγός ο Εθνικός!

TAGS: A.E.K.