Αφιέρωμα στους παίκτες που έχουν σκοράρει τα περισσότερα γκολ σε ευρωπαϊκά ματς με την φανέλα του έκανε ο Ολυμπιακός, με αφορμή το γκολ του Εστεμπάν Καμπιάσο, κόντρα στην Γιονγκ Μπόις, που χάρισε την εκατοστή ευρωπαϊκή νίκη.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, με 15 γκολ, ενώ ακολουθούν Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Αναστόπουλος και Στέλιος Γιαννακόπουλος.



Αναλυτικά, το αφιέρωμα του Ολυμπιακού:
Το γκολ του Εστεμπάν Καμπιάσο στην Ελβετία στην αναμέτρηση με την Γιανγκ Μπόις χάρισε στον Ολυμπιακό την υπ' αριθμόν 100 νίκη (0-1) της ιστορίας του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτό ήταν και το 323ο γκολ του Θρύλου πέρα από τα ελληνικά σύνορα. Τόσα γκολ έχει βάλει η ομάδα μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις από την 1η της συμμετοχή μέχρι και σήμερα. Οι σκόρερ είναι πολλοί και διαφορετικοί. Ποιοί όμως είναι στην κορυφή της λίστας; Ποιος είναι 1ος σκόρερ της ομάδας μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις; Πόσα γκολ έχει; Ποιοι μοιράζονται τη 2η θέση και ποιος είναι ο 3ος; Οι απαντήσεις ακολουθούν...

Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς 15 γκολ
11 UEFA Champions League / Κύπελλο Πρωταθλητριών
0 Κύπελλο Κυπελλούχων
4 Κύπελλο UEFA / UEFA Europa League



Κώστας Μήτρογλου 14 γκολ
13 UEFA Champions League / Κύπελλο Πρωταθλητριών
0 Κύπελλο Κυπελλούχων
1 Κύπελλο UEFA / UEFA Europa League



Νίκος Αναστόπουλος 14 γκολ
5 UEFA Champions League / Κύπελλο Πρωταθλητριών
5 Κύπελλο Κυπελλούχων
4 Κύπελλο UEFA / UEFA Europa League



Στέλιος Γιαννακόπουλος 9 γκολ
8 UEFA Champions League / Κύπελλο Πρωταθλητριών
0 Κύπελλο Κυπελλούχων
1 Κύπελλο UEFA / UEFA Europa League



***Πρώτος εν ενεργεία σκόρερ του Θρύλου είναι ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ ο οποίος έχει 6 γκολ. Τα 4 εξ' αυτών τα έχει σημειώσει στο UEFA Champions League και τα άλλα 2 στο UEFA Europa League.

***Από 8 γκολ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τη φανέλα του Θρύλου έχουν οι Ζιοβάνι σίλβα ντε Ολιβέιρα, Αλέξης Αλεξανδρής, Ιεροκλής Στολτίδης, Γιώργος Σιδέρης και Ντιόγκο Λουΐς Σάντο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube