Στον ΠΑΟΚ θέλουν πάση θυσία να κρατήσουν την κορυφή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο στην προσπάθειά δεν γνωρίζουν ακόμα αν θα έχουν όλα τα βασικά τους όπλα. Για την ώρα, ο μόνος σίγουρος είναι ο Ρατς (προφυλάχθηκε στο ματς με τον Πανθρακικό).

Για τους υπόλοιπους τα πάντα θα κριθούν στην αυριανή τελευταία προπόνηση, αλλά τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά κι ελπίζεται τελικά οι Αθανασιάδης, Τζαβέλλας, Τζιόλης (απίθανο του Μακ) να τεθούν στην διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη.

Ο Έλληνας τεχνικός θα περιμένει να δει την κατάστασή τους κι ακολούθως θ' ανακοινώσει την αποστολή για το ματς της Τετάρτης στο Φάληρο.

Η επίσημη ενημέρωση των «ασπρόμαυρων»: «Ο Γιώργος Τζαβέλλας που ζήτησε αλλαγή στο χθεσινό ματς, δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, παρά φυσιολογική επιβάρυνση στο σημείο του πρόσφατου τραυματισμού του και προφυλάχθηκε με πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι Στέφανος Αθανασιάδης και Αλέξανδρος Τζιόλης γυμνάστηκαν μεν ατομικά και οι δυο όμως βρίσκονται προ των πυλών της πλήρους επανένταξης στο ομαδικό πρόγραμμα, κάτι που θα αποφασιστεί στην αυριανή προπόνηση (12:00 - Τούμπα).

Ο Ρόμπερτ Μακ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης σε πολύ υψηλούς ρυθμούς χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα και η πορεία της αποθεραπείας του προχωρά ικανοποιητικά, ενώ αντίστοιχη είναι και η κατάσταση του Χέντβιγκες Μαντούρο.

Ο Δεληγιαννίδης συνεχίζει με πρόγραμμα αποθεραπείας και ατομική εκγύμναση ενώ ο Γιώργος Κατσικάς -που επιβεβαιώθηκε πως υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο- ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης θα επιλέξει μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης την αποστολή για το ματς του “Γ. Καραϊσκάκης”». .

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Τα τμήματα Κ15 και Κ16 επισκέφθηκαν τα Μουσεία στην Allwyn Arena

Μπενίτεθ: «Θέλω να έχουν συνεισφορά και να αισθάνονται σημαντικοί όλοι οι παίκτες, πιο δύσκολο αυτό το ματς με τον ΟΦΗ»

Άρης: Επιστροφή στις προπονήσεις ενόψει Ατρομήτου

Τσακίρης: «Σίγουρα τρεις αλλαγές στην 11άδα της ΑΕΚ – Διεκδικεί φανέλα βασικού ο Κοϊτά»

Παναθηναϊκός: Πρωτοβουλία ενημέρωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας

Νικολακόπουλος: «Ο Ποντένσε προσπαθεί πολύ να γυρίσει 100% έτοιμος στον Ολυμπιακό»

Αθανασίου: «Παίρνει το σημερινό ματς και ηρεμεί εν πολλοίς ο Παναθηναϊκός - Οι σκέψεις Μπενίτεθ για την 11άδα με ΟΦΗ»

Κετσετζόγλου: «Οι υπερδιπλάσιες σέντρες της ΑΕΚ και η διαφαινόμενη αποφυγή τιμωρίας»

Σταματέλος: «Να δείξει με τον ΠΑΟΚ την γνώριμη εικόνα του Ολυμπιακού στα ντέρμπι - Τα βλέμματα στον Ποντένσε»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Δανιήλ: «Μία από τις σημαντικότερες προπονητικές μορφές της ιστορίας του συλλόγου»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.