Αναμενόμενοι ήταν οι αποκλεισμοί του Εμίρ Μπαϊράμι και του Μλάντεν Πέτριτς από την αποστολή του Παναθηναϊκού για τον σημερινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Ο Σουηδός χαφ προπονήθηκε χθες κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις στη μέση. Ωστόσο, ο Γιάννης Αναστασίου έκρινε ότι είναι ακόμη ανέτοιμος.

Από την πλευρά του, ο Κροάτης επιθετικός συνεχίζει να συμμετέχει στο πρόγραμμα, ωστόσο είναι ακόμα πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Δεν αποκλείεται, πάντως, ο Έλληνας τεχνικός να τους συμπεριλάβει στην αποστολή για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου την ερχόμενη Τετάρτη.

Η πρόκριση στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης έχει ήδη κριθεί και επειδή σκοπεύει να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες (εν όψει και του δύσκολου αγώνα με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή), ο Πέτριτς και ο Μπαϊράμι είναι αρκετά πιθανό να ταξιδέψουν στον Βόλο και να πάρουν χρόνο συμμετοχής κόντρα στον τοπικό Ολυμπιακό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας