Πρωί και απόγευμα προπονήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού την Τετάρτη μετά το ρεπό που είχαν την προηγούμενη μέρα.

Ωστόσο, ο καιρός χάλασε τα σχέδια του Γιάννη Μαντζουράκη αφού η δυνατή βροχή δεν επέτρεψε τίποτα άλλο από… κλειστό γυμναστήριο!

Έτσι, μάζεψε τους παίκτες του και τους έκανε ασκήσεις δύναμης και αντοχής, ενώ το απόγευμα το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις συναρμογής, ευκινησίας - ευλυγισίας και κινητικές ασκήσεις.

Ο Παπουτσογιαννόπουλος έκανε τη θεραπεία του και ο Καμαρά συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φυτανίδης στη Δίκη: «Η γκρίνια αδικεί τον Μεντιλίμπαρ»

Η «καυτή» Τούμπα και ο... πάγος του ντέρμπι: Η παρακάμερα από τη «λευκή» ισοπαλία ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού!

Μήνυμα συσπείρωσης από Νταβέλη: Παρών στις προπονήσεις πριν τον «τελικό» της ΑΕΛ Novibet με τον Παναιτωλικό

Φρενίτιδα από τους οπαδούς της ΑΕΚ: Sold out το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική!

Συνέχισε το ατομικό ο Γαλανόπουλος στον Άρη

Δεσύλλας: «Τα θετικά και τα αρνητικά του Παναθηναϊκού στην Τούμπα»

Τσανάκας: «Στον Ολυμπιακό πρέπει να σκεφτούν και να αποφασίσουν…»

Ντέμης: «Δεν έχω ξαναδεί τόσο ακίνδυνο Ολυμπιακό με Μεντιλίμπαρ - Στήθηκε καταπληκτικά από τον Νίκολιτς η ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει αλλοιώσει την εικόνα του εδώ και δυο μήνες - Κλονισμένη η πίστη των παικτών»

Τσακίρης: «Η ωριμότητα της ΑΕΚ, τα ''καλά'' του +5 και το πλεονέκτημα που… αγόρασε με το διπλό στο Φάληρο»