Αποφασισμένοι πήγαν στην Ουάσινγκτον οι Πέισερς και πήραν αυτό που είχαν χάσει στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των ημιτελικών της Ανατολής. Η ομάδα με το κορυφαίο ρεκόρ της περιφέρειας συνέτριψε με 85-63 τους Ουίζαρντς, πήρε πίσω το πλεονέκτημα έδρας και έκανε το 2-1.

Ο Πολ Τζορτζ με 23 πόντους και 8 ριμπάουντ έπαιξε σαν αληθινός ηγέτης, ενώ σημαντική βοήθεια πήρε από τους υπόλοιπους αστέρες της ομάδας, με πρώτο και καλύτερο τον αναγεννημένο Ρόι Χίμπερτ που είχε 14 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 τάπες.

Οι 63 πόντοι των γηπεδούχων συνιστούν αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία τους στα play offs κι εξηγούνται από τα τραγικά τους ποσοστά, 24/73 σουτ, 4/16 τρίποντα και 11/21 βολές. Οι δύο ομάδες θα ξανασυναντηθούν στην Ουάσινγκτον τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Δωδεκάλεπτα: 17-17, 33-34, 45-60, 63-85.

Ουίζαρντς (Γουίτμαν): Μπιλ 16, Γουόλ 15, Αρίζα 12 (15 ριμπ.), Νενέ 8, Γκορτάτ 4, Τεμπλ 3, Μίλερ 2, Χάρινγκτον 2, Γκούντεν 1, Γουέμπστερ, Μπούκερ, Σεραφέν, Πόρτερ.

Πέισερς (Φόγκελ): Τζορτζ 23, Χίμπερτ 14, Γουέστ 12, Σκόλα 11, Στίβενσον 9, Χιλ 9, Τέρνερ 4, Μαϊνμί 2, Γουότσον 1, Μπάτλερ.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube