Η Αγγλία οδεύει προς το Μουντιάλ του 2026 με… ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, καθώς ο Τόμας Τούχελ επέλεξε να ταράξει συθέμελα τις ισορροπίες. Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός προχωρά σε αποφάσεις που ήδη προκαλούν θόρυβο στο Νησί, αφήνοντας εκτός αποστολής ονόματα που θεωρούνταν σχεδόν «σίγουρα»!

Ο Χάρι Μαγκουάιρ ήταν το πρώτο μεγάλο σοκ, όμως δεν ήταν ο μόνος. Ο Κόουλ Πάλμερ, παρά την αδιαμφισβήτητη ποιότητά του, δεν θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Μεξικό. Το ίδιο ισχύει και για τον Φιλ Φόντεν, με τον Τούχελ να δείχνει εδώ και μήνες πως δεν τον έχει στο βασικό του πλάνο.

Αντίθετα, ο Άιβαν Τόνεϊ βλέπει την πόρτα της εθνικής να ανοίγει διάπλατα μετά τη «διαστημική» σεζόν του στη Σαουδική Αραβία, όπου μέτρησε 42 γκολ και 11 ασίστ με την Αλ Αχλί. Ο Γερμανός τεχνικός θεωρεί πως ο φορ είναι σε κατάσταση που δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Ο Άνταμ Γουόρτον, παρά την εξαιρετική του χρονιά στην Κρίσταλ Πάλας, μένει εκτός, ενώ ο Νόνι Μαντουέκε αναμένεται να συμπεριληφθεί κανονικά στην τελική λίστα, μαζί με τους Σάκα και Ράις.

Στην άμυνα, οι Κόλγουιλ και Τομόρι δεν θα κληθούν, όμως ο Τζον Στόουνς παίρνει θέση στην αποστολή, παρότι ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς. Ο Τούχελ τον θεωρεί απαραίτητο για τη συνοχή της τελευταίας γραμμής.

Τέλος, ο Κόμπι Μέινου θα βρίσκεται κανονικά στο ρόστερ, έχοντας επιστρέψει εντυπωσιακά στη δράση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και υπογράφοντας νέο συμβόλαιο που επιβεβαιώνει την ανοδική του πορεία.

Η επίσημη ανακοίνωση της αποστολής αναμένεται το μεσημέρι της Παρασκευής, όμως οι επιλογές του Τούχελ ήδη προκαλούν συζητήσεις -και αναμένεται να συνεχίσουν να το κάνουν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βαρύτατες «καμπάνες» για Παρέδες και Μολίνα μετά τον καυγά στον τελικό του Μουντιάλ!

Βγαίνει σε δημοπρασία με... εξωπραγματική τιμή εκκίνησης η μπάλα από το γκολ με «το χέρι του Θεού»!

Νέα εθνική… ποδοσφαιρική εορτή στην Αργεντινή για να τιμηθεί η φετινή προσπάθεια της «αλμπισελέστε» στο Μουντιάλ!

Γκάβι: Έβαψε ροζ τα μαλλιά του μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ

Ο Ινφαντίνο τάζει τον τελικό του Μουντιάλ στο Μαρόκο με αντάλλαγμα τη δημόσια στήριξη της ομοσπονδίας

Ανανέωσε με την εθνική των ΗΠΑ έως το 2030 ο Ποκετίνο

FIFA: «Δεν πουλάμε το Παγκόσμιο Κύπελλο, απλά φροντίζουμε για τα έσοδα»

«Προσπαθούν να πείσουν τον Αλ – Κελαΐφι να πάρει τη θέση του Ινφαντίνο στη FIFA»!

Το φοβερό πρωτοσέλιδο της Equipe με Ινφαντίνο – Τραμπ, το Μουντιάλ και… βροχή από χαρτονομίσματα!

Αντσελότι: Παραδέχθηκε τα λάθη στο Μουντιάλ και κλείνει τον κύκλο των βετεράνων – «Ώρα για νέα γενιά»