Ο Τόμας Τούχελ ελπίζει ο Ραμπιό να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν και μετά το καλοκαίρι, όταν ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του, όπως δηλώσεις του σε γαλλικό ραδιόφωνο.

Καμία από τις συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του 23χρονου μέσου δεν οδήγησε σε συμφωνία, με τις φήμες περί ενδιαφέροντος από Μπαρτσελόνα, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι να οργιάζουν.

Ο Τούχελ όμως, σύμφωνα με δηλώσεις του στο RMC, φαίνεται να εκτιμάει πολύ τον Αντριέν Ραμπιό, επιθυμώντας να παραμείνει στο «Παρκ Ντε Πρενς» και μετά το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Λατρεύω να δουλεύω με τον Αντριέν. Πέρασε μια δύσκολη κατάσταση όταν έχασε το Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά η προσπάθεια που καταβάλει είναι η μέγιστη δυνατή. Έχει δείξει πως έχει καλές προοπτικές από τότε που ξεκίνησε να προπονείται με την ομάδα. Είναι πολύ σημαντικός στην προσέγγισή μας. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις ποδοσφαιριστές χαρακτηριστικά σαν του Ραμπιό», τόνισε στις δηλώσεις του ο Γερμανός προπονητής.

Επιπλέον, ο Τούχελ μίλησε και για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα, για την οποία «παλεύουν» οι Μπουφόν και Αρεολά, δηλώνοντας: «Η απόφασή μου δεν είναι οριστική, αλλά είπα στον Αλφόνς πως είναι σε πλεονεκτική θέση αυτή τη στιγμή για να είναι το νούμερο ένα της ομάδας. Είμαι σίγουρος πως ο Αρεολά θα είναι καλός εξαιτίας του Μπουφόν. Ο Τζίτζι δεν είναι ένας απλώς ένας παίκτης στον πάγκο, είναι ένας παίκτης που έχει τεράστια επιρροή σε ολόκληρη την ομάδα καθημερινά», πρόσθεσε.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube