Άτυχος στάθηκε ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Παναθηναϊκού επί του Ηρακλή, Ροντρίγκο Μολέδο, καθώς σε μία διεκδίκηση της μπάλας στο τέλος υπέστη τράβηγμα στον δεξιό τετρακέφαλο και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, θα μείνει εκτός για 10 μέρες.

Την Κυριακή (20/3), ωστόσο, θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί αν, πέρα από το συνηθισμένο δεκαήμερο αποχής έπειτα από έναν τέτοιο τραυματισμό, ο Βραζιλιάνος θα λείψει περισσότερο.

Το ευχάριστο, πάντως, είναι ότι την επόμενη εβδομάδα δεν έχει πρωτάθλημα, λόγω των εθνικών ομάδων και ο Μολέδο έχει όλο τον χρόνο να είναι στη διάθεση του Στραματσόνι για την αναμέτρηση με τη Βέροια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Η σεζόν του Ολυμπιακού θυμίζει ένα roller coaster»

Δεσύλλας: «Η επίθεση παραμένει η μεγάλη πληγή του Παναθηναϊκού»

Ντέμης: «Καλύτερος ο Ολυμπιακός στην Τούμπα, πρόβλημα όταν δεν είναι σε φόρμα ο Ελ Κααμπί»

Ντέμης: «Η ΑΕΚ είχε τις ευκαιρίες για να κερδίσει το ντέρμπι - Απίθανος ο Μαρίν, ο καλύτερος από τον Γενάρη»

Ντέμης: «Ο Παναθηναϊκός έχει ίσως το καλύτερο ρόστερ αλλά όχι ταυτότητα - Σημαία στο ντέρμπι ο Τετέι»

Τσορμπατζόγλου: «Συζητά με Κοσέλεφ ο ΠΑΟΚ για τις αλλαγές - Καλύτερα νούμερα ακόμη και από Ελ Κααμπί ο Γερεμέγεφ»

Τσακίρης: «Έβγαλε αίσθημα… αυτοσυντήρησης η ΑΕΚ στη Λεωφόρο - Η ομάδα δεν πήρε τα ρίσκα που διέταξε ο Νίκολιτς»

Καπνογόνα και συνθήματα στην προπόνηση του Asteras AKTOR ενόψει Λάρισας!

Πλήγμα για τον Άρη: Κάταγμα στο χέρι ο Διούδης, χάνει το φινάλε της σεζόν

Παναθηναϊκός: Πώς εξασφαλίζεται η προτεραιότητα για τα διαρκείας στον Βοτανικό