Για «σκάνδαλο» κάνει λόγο η βουλγάρικη ιστοσελίδα «inews.bg», η οποία υποστηρίζει ότι ο Ιγκόρ Τούντορ δεν είναι θαυμαστής του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν έχει χρησιμοποιήσει πολύ τον Βούλγαρο επιθετικό.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο σάιτ, υποστηρίζει πως «ο Μπερμπάτοφ είναι αγαπητός σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη, με εξαίρεση του φανατικούς του Άρη και του Ηρακλή, αλλά δεν αγαπιέται επίσης και από τον προπονητή του στον ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ».

Παράλληλα, ο συντάκτης του συγκεκριμένου κειμένου αναφέρει πως σημείο τριβής μεταξύ του 35χρονου σούπερ-σταρ και του Κροάτη προπονητή είναι ο χρόνος συμμετοχής του Μπερμπάτοφ.

«Παραμένει ασαφές γιατί ο Τούντορ χρησιμοποίησε σε μόλις ένα παιχνίδι, αυτό εναντίον της Ντόρτμουντ, τον Μπερμπάτοφ σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα και υποστηρίζει ότι προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή με τον Τούντορ, ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει το συγκεκριμένο θέμα.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα όμως έχει αρκετές υπερβολές, αφού υποστηρίζει ότι ο Μπερμπάτοφ είναι δυσαρεστημένος με τον προπονητή του, αφού στο συμβόλαιό του προβλέπονται μπόνους ανάλογα με τις συμμετοχές που θα κάνει τη φετινή σεζόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.