Η τραγωδία του μικρού Στάθη, ο οποίος βρήκε φρικτό θάνατο από την επίθεση σκυλιών ράτσας ροτβάιλερ στο χωριό Άργιλος, συνεχίστηκε και μετά ... καθώς όπως μαθαίνουμε στην κηδεία του δεν παρευρέθηκαν ούτε ο πατέρας, αλλά ούτε ο παππούς και η γιαγιά του παιδιού.

Όπως μαθαίνουμε από το βίντεο που ανάρτησε το kozan.gr, η πλευρά του πατέρα του μικρού Στάθη δεν γνώριζε για το περιστατικό, και χρειάστηκαν προσπάθειες επί τρεις ημέρες για να ανακαλύψουν τελικά ότι πρόκειται για το συγκεκριμένο παιδί.

Όπως υποστηρίζει ο παππούς του παιδιού, δεν ειδοποιήθηκαν από κανέναν για την τύχη του παιδιού, καθώς οι γονείς του είναι χωρισμένοι, και η μητέρα δεν απαντούσε στα επίμονα τηλέφωνα που της γίνονταν. Έτσι υποχρεώθηκαν να απευθυνθούν σε διάφορους κοινούς γνωστούς και μετά από δύο ημέρες κατάφεραν να επιβεβαιώσουν ότι πρόκειται για τον εγγονό τους.

Μάλιστα σήμερα, με την συνοδεία τριών αστυνομικών αλλά και ενός περιπολικού έφθασαν στο χώρο που θα γινόταν η ταφή του μικρού Στάθη Παυλίδη, όμως και πάλι, καθώς δεν είχαν ειδοποιηθεί, έφθασαν μετά το τέλος της κηδείας, χωρίς να προλάβουν να αποχαιρετίσουν το εγγονάκι τους.

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο παππούς του παιδιού, στον χώρο της ταφής βρήκαν μόνο τον τάφο, χωρίς ονόματα, ούτε φωτογραφίες που να δείχνουν το ποιός ήταν θαμμένος εκεί.

Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μεξικό: 14 νεκροί και 31 τραυματίες σε τροχαίο

Ξετυλίγεται το κουβάρι για τη δολοφονία Λυγγερίδη: 5 οι προφυλακιστέοι για εγκληματική οργάνωση σήμερα

Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε σήμερα και δεύτερος κατηγορούμενος με ηγετικό ρόλο - Συνολικά 9 προφυλακίσεις

Κινηματογραφική καταδίωξη διακινητή μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας - Στοιβαγμένα 15 άτομα, μεταξύ τους παιδιά, σε βαν!

Δολοφονία Λυγγερίδη: Μαραθώνιος για δεύτερη ημέρα με 32 απολογίες – Προφυλακίστηκε ο «κοντός»

Νέα υπόθεση με διακίνηση ναρκωτικών από ανηλίκους σε Παπάγου, Χαλάνδρι και Ψυχικό: 9 συλλήψεις, δύο 20χρονοι οι αρχηγοί

Βίντεο ντοκουμέντο από το φονικό έξω από το κλαμπ στο Μαρούσι

Συλλήψεις στην Κρήτη για όπλα και πυροτεχνήματα

Στιγμές φρίκης για 40χρονη στη Θεσσαλονίκη από τον 42χρονο σύντροφό της - Την ανάγκαζε να εκδίδεται και την χτυπούσε

Τραγωδία ανοιχτά της Σάμου: Ναυάγιο με μετανάστες - Ένας νεκρός και 25 διασωθέντες