Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Σαλευρής δεν είχε δώσει σημάδια ζωής από το προηγούμενο βράδυ με συνέπεια οι άνθρωποι της οικογένειάς του να ανησυχήσουν και να τον αναζητήσουν στην παραλία του Αλίμου όπου και πίστευαν πως θα βρίσκεται.

Εκεί όμως, βρήκαν μόνο τα προσωπικά του αντικείμενα, με αποτέλεσμα να ενημερώσουν τις αρμόδιες Αρχές και να ακολουθήσουν ολονύχτιες -άκαρπες- έρευνες για την ανεύρεσή του.

Δυστυχώς, το πρωί της Παρασκευής (λίγο μετά τις 10) βρέθηκε η σορός του άτυχου επιχειρηματία που συνέδεσε το όνομά του όχι μόνο με την ομάδα της Καλλιθέας αλλά και την πόλη γενικότερα.

Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας για τα ακριβή αίτια του θανάτου που πιθανότατα οφείλεται σε πνιγμό αφού προηγήθηκε καρδιακό επεισόδιο.

Ο Νίκος Σαλευρής υπηρέτησε το ποδόσφαιρο και ειδικότερα την Καλλιθέα για σχεδόν 25 χρόνια. Επί προεδρίας του και συγκεκριμένα το 2002- η ομάδα κατάφερε να φτάσει στο σημείο να αγωνιστεί στην Α’ Εθνική, υλοποιώντας ένα όνειρο δεκαετιών.

Παράλληλα, επί ημερών του και όταν ο σύλλογος ήταν ακόμη ερασιτεχνικός, εκτός από το ποδοσφαιρικό τμήμα, δημιουργήθηκε τμήμα ενόργανης γυμναστικής και στίβου.

Ο Νίκος Σαλευρής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «αντίο» του Δερμιτζάκη στον Πανιώνιο: «Να φτάσει ο Ιστορικός σύντομα εκεί που ανήκει»

Βοσνιάδης: «Για να πετύχεις χρειάζεται ικανή διοίκηση και πρόεδρος - Μακάρι να περνάμε τις χρονιές με επιτυχία»

Super League 2: Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής των playoffs/playouts

Κάλεσμα Ρούπτσου σε επενδυτές για τον Πανιώνιο: «Όποιος μπορεί να δώσει μεγαλύτερο όραμα, είμαστε εδώ»

Η προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος της Super League 2: Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις

Καλουτσικίδης για την άνοδο της Καλαμάτας: «Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε πετύχει»

Τον… χαβά του ο Ηρακλής, «στα ίσα» Νέστος και Καβάλα για την σωτηρία!

Μυθική νύχτα ανόδου για την Καλαμάτα: Αποθέωση μέχρι τα ξημερώματα για τη «Μαύρη Θύελλα»

Η Καλαμάτα γιορτάζει: Στους δρόμους της πόλης ο κόσμος - Τρέλα για την άνοδο και αποθέωση στην αποστολή!

Τέλος ο Δερμιτζάκης από τον Πανιώνιο: «Ντροπή η εικόνα μας, χαρίσαμε άκοπη άνοδο στην Καλαμάτα»