Μία μπασκέτα σε έναν ξεχασμένο αθλητικό χώρο στη Δασκαλόπετρα της Χίου «σκότωσε» χθες το βράδυ έναν 19χρονο.

Το δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν ο 19χρονος νεαρός από το Μαρούσι, που βρισκόταν για διακοπές στη Χίο, παίζοντας μπάσκετ στο γηπεδάκι με τέσσερις φίλους του, δέχθηκε τη μπασκέτα στο κεφάλι, η οποία αποκολλήθηκε από το έδαφος. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο Νοσοκομείο Χίου, όπου μεταφέρθηκε αμέσως ο 19χρονος, υπέκυψε στις βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που είχε υποστεί.

Για το περιστατικό συνελήφθη ο δήμαρχος Χίου, Μανώλης Βουρνούς, ο οποίος προσήλθε αυτόβουλα στο Αστυνομικό Τμήμα Χίου, προκειμένου να βοηθήσει στη διερεύνηση του συμβάντος.

Σημειώνεται, ότι η μπασκέτα, που είχε τοποθετηθεί στο γήπεδο πριν από τουλάχιστον 20 χρόνια, ήταν σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας στερεωμένη στο έδαφος, με μερικά εκατοστά βάθος τσιμέντου, χωρίς να έχει βιδωθεί σε υποδαπέδια υποδομή, όπως θα έπρεπε σύμφωνα με τις προδιαγραφές.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κύκλωμα εκβιαστών με χειροβομβίδες: Στην Ευελπίδων οι πέντε που συνέλαβε το ελληνικό FBI

Καταγγελία για επίθεση με μαχαίρια και σιδερογροθιές σε βάρος μαθήτριας στην Πάτρα – Τραυματίστηκαν μέλη της ΚΝΕ

Υπόθεση Χωριάτικο: Στο Εφετείο οι 25 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα της Μυκόνου - Απουσία του επιχειρηματία η δίκη

Βουλή: Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την ενίσχυση του διαθέσιμου εισοδήματος

Η Έιμι Άκτον έγινε η πρώτη γυναίκα κυβερνήτης στο Οχάιο

Την Παρασκευή ξεκινά η δίκη της Ειρήνης Μουρτζούκου για τον θάνατο τριών βρεφών

Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Ο πόλεμος στο Ιράν επηρέασε το αποτέλεσμα, παραδέχεται ο Τραμπ

«Ανοίγει» η πλατφόρμα για τις 120 δόσεις - Πώς θα γίνει η μετάβαση από τις 72

Περισσότερος χρόνος στους οφειλέτες για να ζητήσουν νέες ημερομηνίες εκδίκασης των υποθέσεών τους

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 4 Νοεμβρίου