Ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε σπίτι στο Ακταίο, ενώ η οικία του καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής 19 Απριλίου στην Πάτρα, σύμφωνα με το tempo24.news.

Το περιστατικό έγινε στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών Αθηνών στο ύψος του Ακταίου απέναντι από το πρατήριο υγρών καυσίμων της Shell με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομία.

Επί τόπου έφθασαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις για να ελέγξουν την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες, ενώ μετά το τέλος της κατάσβεσης οι πυροσβέστες εντόπισαν σε χώρο του σπιτιού τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πώς ακριβώς δίπλα του βρέθηκε όπλο, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι κυνηγετική καραμπίνα.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν οτι ο άνδρας είχε πρόσφατα χάσει συγγενικό του πρόσωπο. Όλα τα παραπάνω οδηγούν τις ανακριτικές Αρχές σε εκτίμηση οτι το συμβάν ενδέχεται να οφείλεται και σε αυτοχειρία, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και το ατύχημα.

Έχει διαταχθεί νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Υπόθεση Μαζωνάκη: «Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα πώς έπαθε ανακοπή» – Οι απολογίες των δύο γιατρών

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ στην Αχαΐα - Αισθητός στην Πάτρα και στις γύρω περιοχές

Νέα έρευνα στο σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη - Τι αναζητά η αστυνομία

Νεκρή 58χρονη τουρίστρια από κεραυνό κοντά στη Λίνδο

Τουλάχιστον 5.700 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί ή τραυματιστεί σε βιαιότητες συμμοριών στην Αϊτή από τον Ιανουάριο

Δήμος Αθηναίων για Γκράβα: Δεν εντοπίστηκε διαρροή αερίου στον πρώτο έλεγχο

Γκράβα: Εκκενώθηκε σχολικό συγκρότημα μετά από αναφορά για οσμή αερίου

Δεμένα τα πλοία από τον Πειραιά ως τις 20:00 - Απαγορευτικό απόπλου και από Ραφήνα, Λαύριο

Στο 5,1% εκτοξεύθηκε ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο - Στο 3,8% σκαρφάλωσε στην Ευρωζώνη

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες μέχρι την Κυριακή στο νότιο Αιγαίο - Πότε εξασθενούν τα φαινόμενα στην Κρήτη