Πήγε για μαλλί και βγήκε… κουρεμένος ο Ντόναλτ Τραμπ, που εκφράζει ανοιχτά και σταθερά τις πεποιθήσεις του για τους τρανς αθλητές.

Άλλωστε, μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα που τους απαγορεύει να συμμετέχουν σε γυναικεία αθλήματα.

Θέλοντας, λοιπόν, να προωθήσει την ατζέντα του φρόντισε να υποβάλλει τους ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους, που τον επισκέφτηκαν στο περιθώριο του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων, ένα… πονηρό ερώτημα.

«Μπορεί μια γυναίκα να ενταχθεί στην ομάδα σας, παιδιά;» ρώτησε στοχευμένα ο Τραμπ, ευελπιστώντας πως θα ξεκινήσει κουβέντα από την απάντηση των «μπιανκονέρι»…



Εις μάτην, όμως, αφού ουδείς από τους παίκτες απάντησε ενώ αντιθέτως όλη η ομάδα στάθηκε σιωπηλή, με τους περισσότερους μάλιστα να έχουν μείνει άναυδοι από αυτό που είχαν ακούσει!

Βέβαια, ο Αμερικανός πρόεδρος ήταν αποφασισμένος να δώσει συνέχεια στην προσπάθειά του. Εξ ου και έστρεψε την προσοχή του στον γενικό διευθυντή της Γιουβέντους, Ντάμιεν Κομόλι, ο οποίος πάντως του απάντησε, δηλώνοντας: «Έχουμε μια πολύ καλή γυναικεία ομάδα».

Ωστόσο, ο Τραμπ δεν πτοήθηκε και ειπε εκείνος την τελευταία κουβέντα, σημειώνοντας: «Αλλά θα έπρεπε να παίζουν με τις γυναίκες. Είναι πολύ διπλωματικός».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ