Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν έφτασε στη Σιγκαπούρη, πέντε ώρες νωρίτερα. Αμφότεροι αφίχθησαν κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και... στρατό ανδρών.

Το προεδρικό αεροσκάφος των ΗΠΑ προσγειώθηκε σε αεροπορική βάση της Σιγκαπούρης, Paya Lebar Air Base. Ο Αμερικανός πρόεδρος εμφανίστηκε στην κορυφή της σκάλας και χαιρέτισε. Αφού κατέβηκε, χαιρέτισε την αντιπροσωπεία που τον περίμενε και μετά αποχώρησε από την αεροπορική βάση.

Τα μέτρα ασφαλείας για την άφιξη του Ντόναλντ Τραμπ ήταν δρακόντεια, με οπλισμένους στρατιώτες να έχουν αναπτυχθεί στην πίστα του αεροδρομίου. Τον Αμερικανό πρόεδρο υποδέχτηκαν και δυο νεαρές Αμερικανίδες. Κρατούσαν στα χέρια τους τη σημαία των ΗΠΑ και φορούσαν καπελάκια με το προεκλογικό σύνθημα του Τραμπ, Make America Great Again.













Η συνάντηση Τραμπ-Κιμ, η οποία θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης στο ξενοδοχείο Capella (09:00 το πρωί τοπική ώρα 04:00 τα ξεημερώματα, ώρα Ελλάδας), θα σηματοδοτήσει την πρώτη φορά που ηγέτης της Βόρειας Κορέας συναντάται με εν ενεργεία πρόεδρο των ΗΠΑ.

Η άφιξη Κιμ

Ο υπουργός Εξωτερικών της Σιγκαπούρης, Βιβιάν Μπαλακρισνάν καλωσόρισεστις 14:38 (τοπική ώρα, 09:38 ώρα Ελλάδας) τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν και δημοσίευσε στο Twitter φωτογραφία με τη χειραψία τους.




Ο Κιμ Γιονγκ-ουν φορούσε γυαλιά και το σήμα-κατατεθέν του, σκούρο κοστούμι Μάο. Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Κιμ Γιονγκ-ουν θα συναντηθούν στο νησί Σεντόσα, την Τρίτη και αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση των ηγετών των δύο χωρών.

Το ιδιωτικό αεροσκάφος του Κιμ προσγειώθηκε εν μέσω ισχυρών μέτρων ασφαλείας. Μία μεγάλη λιμουζίνα, με τη σημαία της Βόρειας Κορέας, ακολουθούμενη από άλλα μαύρα οχήματα, κατευθύνθηκε με ταχύτητα στο ξενοδοχείο St. Regis. Κάθε κίνηση του Κιμ θα ακολουθείται από σχεδόν 3.000 δημοσιογράφους. Αυτή είναι η τρίτη φορά που έχει βγει από τη Β. Κορέα, τουλάχιστον δημόσια, από τότε που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας.











Πηγή: iefimerida.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λασίθι: Ανθρώπινη σορός εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή βόρεια της νήσου Χρυσή

Τουλάχιστον 5 νεκροί από πυροβολισμούς στην Κρακοβία - Συνελήφθη ο δράστης

«Η εσωτερική διαχείριση από την Τουρκία δεν μας αφορά»: Αντίδραση της Αθήνας στη δήλωση Φιντάν

Φοροδιαφυγή-μαμούθ με αχυρανθρώπους σε κέντρα - 18 συλλήψεις - Ομολόγησε γνωστός ηθοποιός-μοντέλο

Θάνατος Μαζωνάκη: Στο επίκεντρο η γυναίκα που προμήθευε τα φάρμακα αναισθησίας

Φιντάν στον ΣΚΑΪ για NAVTEX: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - «Λύθηκε το πρόβλημα»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο λόγω του 43ου Αυθεντικού Μαραθώνιου Αθήνας - Ποιοι δρόμοι κλείνουν

Έτοιμο για απόπλου το ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo από το Ηράκλειο - Εκνευρισμός στην Άγκυρα

«Κουμπαράς» έως €2.400 τον χρόνο για κάθε παιδί - Ποιοι οι δικαιούχοι, πώς λειτουργεί, ποιες εισφορές προστατεύονται

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και χιόνια στα ορεινά – Πού θα φτάσουν τα 6 μποφόρ